Jump to content

Featured Replies

iiiiiiiiiiiiiii konacno ga docekasmo, al vredelo je  clap.gif' alt=':clap:'> bata kile svaka cast, moram i javno da te pohvalim mada sam ja imala i ranije prilike da procitam ruku tvojih dela. mastovito i iskreno pre svega! samo tako nastavi....

Super je, ba? u duhu naslova, a i prvi putopis u formi dnevnika. Tako je: neko putuje da slika turističke atrakcije, neko da se napije u hostelu, a Kile da vidi evropske stadione!? :dance: To je svojstveno i izdvaja se iz celine.

ima duhovitih zapazanja, i, slazem se sa slampijem sto se tice raznovrsnosti ugla posmatranja... svidja mi se :)

Hej !

Možda ću vam zvučati kao sitničar ali verujem da će Kiki kao velikom fanu moja primedba biti zanimljiva :

Tragedija na Hejselu se nije dogodila 25og nego 29og maja 85e. U to vreme sam i ja izuzetno pratio sport i datum mi se baš urezao u sećanje. Mada, priznajem da se ne sećam onog Platinijevog gola :-).

Bravo bata Kile  clap.gif' alt=':clap:'>

Barem si ti oborio neki svetski rekord tih dana, dok su se oni nasi samo svetski blamirali.

Jeste bila 29. maja ... tacno 6 godina pre nego zvezda postane prvak evrope. Neznam kako je ta greska dospela ovde. U mom blogu pise 29.! Mozda sam greskom ukucao 25. kad sam pokusavao da ocistim putopis od psovki! :( Ko zeli da procita celi putopis (ne skracivanu varijantu) moze da procita www.kikavts.blogspot.com

Jos jedanput hvala na lepim recima! Pozdrav!

Izuzetan putopis! Naravno, onima koji nisu gadljivi na emocije, preporucujem i "Brate, proveo sam se po Jevropi" uncut version na blogspotu  :LOLLL:

U ime koalicije chivitli - poletarac, kao glasnogovornik izjavljujem:

Super ti je putopis u sveobuhvatnoj verziji!