Jump to content

Featured Replies

Posted

Cao drugari, da li ima intresenata za Lazarev kanjon, islo bi se vikend od 30.09. do 02.10.2011. dakle petak formiranje kampa i  nocenje kod Laz. pecine, subota prolazak kroz kanjon i formiranje kampa na izlasku iz kanjona, nedelja povratak. To je nesto ukratko, ako ima zaintresovanih bice i detalja :D

Obavezne su gojzerice, sator, podmetac, vreca za spavanje, noci ce biti hladne dakle tobla odeca, celokupna oprema, hrana za sva tri dana, voda za jedan ceo dan otprilike 2-2,5 l, se nosi sa sobom. Kanjon je prilicno zahtevan sto se tice fizicke spreme. Duzina kanjona je oko 8 km, i povratak do sela je oko 16 km makadamskim putem.

Rado bih isao, ali tri noci je previse, cak i dve, moram u ponedeljak biti odmoran za posao. Potrebna mi je puna koncentracija na poslu. Da je jedna noc i jos subota preko dana, pa jos nekako, ali ovako... Ako bih hteo da se vratim ranije sam, bojim se da ne bih nasao put, tako da odustajem. A bas sam se zagrejao. Ebi ga, nemam ni gojzerice, ali kontam da bih uspeo i bez njih :D Cuvajte se, cuo sam da ima poskoka :)

• Author

Radi se o dva nocenja, vec u nedelju uvece bi trebao da budes u Beogradu ;D, pozeljne se gojzerice ali ono sto se nema moze i bez toga, bitna je volja  :kamp: