Jump to content

HITNO!!!! Najjeftinije od Lugana do Ciriha - voz, bus, avion, brod ...

Featured Replies

Posted

Dragi putnici, evo mene nekako ponovo u shengen zoni  ;), zatekao sam se u Luganu, a krajnje odrediste je Cirih.

Dok sam planirao rutu, sve je islo glatko i imao sam povoljnu cenu vozom (povratna 44evr) od Lugana do Ciriha a sada se ispostavilo da je 100evr  :death:

Da li neko ima ideju kako bih mogao jevtinije da prodjem?????

• Author

hehehe.... vec sam imao na umu i autostop i shvercovanje, ali se ipak nadam da ima nesto komotno i legalno za male pare!!!!!!!!!!

Nemoj u vozu da se svercujes, SIGURNO ima kontrole kada je IC u pitanju.. Veci ces sebi problem tako napraviti.. Sto se jeftinijeg prevoza tice, pogledaj busom, to je mozda jeftinije...

Stop prijatelju

Ja sam isao iz Visp / Tasch {Zermmat } do ciRIHAi jedan dan ostao u njemu i nazad na avio iz bassela preko mihena do beograd i do zermmata iz bassela preko frieuborg do lozane  pa sve to tasch :)

Zemlja ko stvorena za stop, samo lepo sredjeno izgledaj i nije problem .

I ja sam se opekao o taj voz , sto nisam preko neta rezervisao :)

pa te pare koje sam mislio na voz da dam Bassel HB do zermmat je kostalo nesto bash uzash tipa 150 franaka povratna

sam kupio windstopper dobar .Tako da stop je bio logican zakljucak i bez problema sve proslo

• 2 weeks later...
  • Author

E pa samo da vam saopstim da autostop odlicno funkcionise u svajcarskoj. gde god da stanem da stopiram ne prodje ni 5 min a vec me pokupe.. i da stvar bude neverovatnija sve zene!!!

a sto se voza tice, jedna panicarka mi je iznapricala razna sranja tako da nisam ni pomisljao da s svercujem nono