Jump to content

Featured Replies

Posted

Често слушам радио, и на Б92 убише с рекламом за Јунглетрибе... па ми паде на памет да питам овде нешто о томе?

О чему би да питаш: о радију, о Б92, о рекламама или о Јунглетрибе? :)

Ако је о овом последњем, судећи по интернет сајту рекао бих да су фенсерај и комерцијала. По мало копирјау КПС.

(Што сам ја мислио да ти преферираш Нову Српску Пролетерску Мисао, радије него Б92? :) )

Moj prijatelj je isao sa njima na White Sensation u Pragi prosle godine, kaze da je bilo ludilo. Uglavnom zurka u busu, prevoz do hotela, nakon toga si slobodan da radis sta hoces.

Има агенција а има и НВО. Додуше на истој су адреси, и бројеви телефона су исти, и име... :)

• Author

О чему би да питаш: о радију, о Б92, о рекламама или о Јунглетрибе? :)

А наслов теме ти ништа не говори? :)

Ако је о овом последњем, судећи по интернет сајту рекао бих да су фенсерај и комерцијала. По мало копирјау КПС.

А те њихове туре које рекламирају, јел то нечему вреди, јел прескупо... занимало ме највише са КПС аспекта, мишљење искусних путника, с обзиром да сам ја скроз неискусни путник кад се крене било где даље од Прешева :)

(Што сам ја мислио да ти преферираш Нову Српску Пролетерску Мисао, радије него Б92? :) )

НСПМ су превише меки, а и немају свој радио ;) Кад смо ти и ја причали било шта о томе?

Kad već ne diskutujemo o agencijama na ovom forumu, zašto bi za Jungle tribe važilo drugačije? Koliko vidim u pitanju je agencija, bez obzira što nije 'klasična'.

Хм, извињавам се ако кршим правила форума... али то форсирање ме заинтересовало, па реко да питам...

Ono sto ja znam, jungletribe je vodio na interesantnije destinacije pre par godina dok su nam jos trebale vize, po razumnim cenama u to vreme.

Tada je vecina agencija organizovala slicna putovanja: Halkidiki, Dan zaljubljenih u Veneciji, Kusadasi, itd.

Od kada je bukiranje preko neta zazivelo kod nas i od vizne liberalizacije i uvodjenja jeftinih letova, turisticke agencije polako gube smisao po meni.

Doduse, izgleda da su okej za neke daleke destinacije.

Npr. Peru- Bolivija- Argentina 24 dana za nekih 2300 evra po meni nije toliko lose.

Letovi Beograd- Lima, Lima- Cusco, La Paz- Buenos Aires, Buenos Aires- Beograd kostaju papreno, pa nisam siguran kako im se to uopste isplati. Skeptican sam da ce ova tura uopste biti organizovana ovako kako pise.

Ako uspeju, svaka cast.

Edit:

Beograd- Lima 800$

Lima- Cusco 200$

La Paz- Buenos Aires 400$

Buenos Aires- Beograd 900$

total: 2300$, plus 200-300$ za 20ak nocenja.

Izgleda da je ipak moguce. A i oni sigurno mogu da nadju jeftinije letove nego ja.

НСПМ су превише меки, а и немају свој радио ;) Кад смо ти и ја причали било шта о томе?

У праву си, нисмо причали. (Нити хоћемо, барем не на КПС-у. :) ) Претпоставио сам на основу једног твог одговора, чини ми се на тему Цеце Величковић. Ако сам те увредио својом претпоставком, молим те, извини. Више је била шала него нешто озбиљније. (А колико видим, ти си то и схватио као шалу.) Поз. :)

• Author

У праву си, нисмо причали. (Нити хоћемо, барем не на КПС-у. :) ) Претпоставио сам на основу једног твог одговора, чини ми се на тему Цеце Величковић. Ако сам те увредио својом претпоставком, молим те, извини. Више је била шала него нешто озбиљније. (А колико видим, ти си то и схватио као шалу.) Поз. :)

Не знам баш како да схватим, профилишеш овде чланове, памтиш њихове одговоре... па ти ниси Јаковљевић... ;)

Бехемоте, хвала пуно, баш неке такве туре су ми "запеле за ухо", са тим ценама које су ми звучале разумно...

Guest
This topic is now closed to further replies.