Jump to content

Featured Replies

Posted

Ako neko zna povoljna mesta,radnje... recite da ne lutam mnogo :) cena kvalitet :)

Имам Алпинине ципеле купио у Меркатору, биле око 7500 прошле године као и Мерел патике/ципеле са приде горатексом, купио на попусту за 5000, а биле 10.000 у Авангарди на Булевару у БГ-у. За Алпину и даље вљжи Меркатор, док за друго не знам ди има :)

Ja vec trecu godimu nosim McKinley kupljene u intersportu, nemam nikakvih zamerki, sad vidim da su 8990, ali se treba raspitati kad ce neka akcija, pa da se kupe povoljnije.

Uskoro ce Grazia Shoping Night 14.oktobar od 19h-00h. Mozda se tada naleti na povoljnu cenu te obice.

Takodje glasam za McKinley, nosim ih dve godine i nedavno je bila akcija u intersportu pa sam pazarila jos jedne za svega 2500din, doduse decije posto nosim 37 :D ali kad imaju akcije stvarno su im ok cene, videla sam i Salomon za nekih 4000 din sto je odlicna cena!

• Author

Ok ok iskreno cuo sam da su solomon i marel odlicne... Mene zanima vise patika da mogu ceo dan da trckaram po kojekakvim cukama i vrletima a i kad sam na putu ubija sve zivo kad po ceo dan vozim i tabanam. Pa ako neko zna adrese i brojeve telefona radnji pa da pusti poruku da zovem isproveravam. intersport ili avangarda cuo sam da su je premestili... gora iglu sport mi skupi nesto

Препоручујем алпинине Бином патике/ципеле. Невероватно издржљиве и удобне.

• Author

mozda i one samo gde ja to da isproveravam i vidim nisam u bg il ns pa da jurim svaki dan dosao bi samo zbog toga pa da znam gde da trazim  zvizhd

• 2 weeks later...
  • Author

i drugar preporucuje merel... sutra cu videti u rodi ima neka akcija dva proizvoda jedan gratis pa cu proveriti sta ima..

• 6 months later...

U najboljem slucaju nosices takvu obuci 10-15 puta godisnje. Osim ako nisi profesionalni planinar. Tako da ti i neke niskobudzetne mogu trajati dosta dugo... Mozes uzeti Mek Kinlija bez problema... Ima on jeftini modela.

• 4 years later...

Ne nameravam na neke uspone i teške terene, ali pokušavam da hodam, pešaćim na duže staze..neophodno zbog zdravlja..a imam problem sa levom nogom i proširenim venama i slabim zglobovima...dakle, sasvim nešto po livadama i brdima.i brežuljcima

interesuje me adekvatna obuća ..preporučite, a ja ću se već snaći:kamper:

• 3 weeks later...

bubice, 

za to što tebi treba, samo obrati paznju na tri stvari:

- da djon ne bude samo vibram (ako uopste mora da bude vibram), nego i da ima malo dubje zareze i da bude elastican malo (ne puno), napred tako da kada hoces da stanes na prste, da se malko saviju, ovako.  

- da budu duboke, nikako plitke cipele/patike.

- da se pertlaju tako da onaj vez od članka bude dublji nego ostali. Znači, nikako ovako, ili, još gore ovako (na drugoj čak i nema tog veza kod članka), nego obavezno ovako ili ovako, da taj drugi ili treći vez odozgo bude vuše uvučen, i da ti ide baš preko članka. 

Kada probaš cipele, polušaj da donje vezove ne zategneš previse, a onda taj koji je više povučen unazad zategneš jako, i ove gore isto ostaviš slabije u odnosu na njega - i ako to možeš da izvedeš, a da se cipele ne razlabave skroz, već da taj glavni deo ostane više zategnut u odnosu na ostale - dobre su - stajaće ti čvrsto i čuvati zglobove, a cirkulacija će moći da radi bez problema. 

Edited by Hermesa