Jump to content

Featured Replies

Posted

Molim za konkretne savete o smeštaju u Njujorku.

Stižem  uskoro i ostajem  3-7 dana, zavisno, pored ostalog, i od cene smeštaja.

Nemam nikakve posebne zahteve (osim da ne košta puno). Putujem sam.

Probaj sa airbnb.com, pisalo sam i ranije o njima. Iznajmiš sobu, ali moraš ranije da im se javiš!

Ja sam u junu bio 11 dana na Menhetnu,hotel Latham,skroman smeštaj,ali lokacija vrhunska - ugao 28 ulice i 5.avenije,200 metara od Empire State-a. Soba je bila baš mala,ali imala je svoj WC. Noćenje oko 110 USD,iskreno teško je naći jeftiniji smeštaj na Menhetnu.

• 2 weeks later...

Evo i ja sa istim problemom. Krecem 18. 10 za Salt lake City a posle neke moje ture koju imam u planu 28.10 ili 29.10 bi stigao u NY i treba da ostanem do 2.11 kada letim nazad za Srbiju. Pogledah ove linkove gore ali nema slobodnih soba za sve te dane pa vas molim ako neko ima neku ideju sta se jos pametno moze naci a da nije ubitacno skupo. Hvala unapred!!

jedan moj drugar student stize iz njujorka oko 20.10, pa ako nije do tad kasno za informacije mogu se raspitati.on je tamo bio 4 meseca.

@nadanina  Odgovara svakako. Ja cu 20. vec da krenem ali imacu svakako lufta do 29. dok ne stignem u NY. Hvala

probaj u central park west hostelu, nalazi se na 103w street, blizu ugla sa 8 avenijom...direkt gleda na central park, metro stanica je tu na samom coscu, B i C train, a i blizu je museum of natural history, i uvek kul setnja po upper west side..al metro je def. najbitniji, sto je na pljuc...

kod njih ti uvek ima bar nekoliko slobodnih mesta, ja banem bez rezervacije i uvek mi nadju nesto..cena 25-30$, ako oces private dvokrevetnu sobu , 75$

moj drugar je bio kod sestre ipak, ali dao mi je neku adresu a to je hotel Alexander Uptown Manhatten u neposrednoj blizini Central Parka i inace je 5 min  do Time square.toliko.pozdrav

• 3 months later...

Imas couchsurfing.org

Ne samo sto je besplatno, vec dobijes mnogo vise od toga, lokalce za druzenje, pokazu ti grad, itd.

Ako ti je bas bas frka i izvisiš za smestaj u bilo kom trenutku, imas srpsku crkvu u 26. ulici, pop se zove Raša, pa mozes njega da pitas da ostanes na par dana u crkvi. Kad sam bio 2007. u USA, ja i cura ostali u toj crkvi par dana pre povratka za Srbiju. Ne znam da li i dalje to rade. Ako kojim slucajem odes tamo, pozdravi ga od Nikole i Milice :) setiće nas se :)

• 1 month later...

Carter Hotel,sa 1 zvezdicom,ali ipak hotel :)

Sobe su kao u hostelu,ali sa kupatilom ..

Za sobu sa dva dupla kreveta mi smo platili u septembru 1050 $,za 7 noci,nas 4..

Hotel je na Times Square-u..lokacija ne moze bolja.. sobe nisu neshto,ali je lokacija savrshena..

Neka brza kalkulacija - oko $40 po osobi? To je ok cena za NY. Fino zvuči, mada ima nekih sličica koje su skandalozne... TripAdvisor U vezi Njujorka - ako već ne bih uspeo da nađem neku kombinaciju preko CS-a, uvek bih jurio preko AirBnb-a.

• 2 weeks later...

Putujem u NYC na 12 dana, i posto putuje nas 4, iznajmili bismo stan.

Htela bih da vidim ukoliko neko zna za jos neke proverene sajtove za rentiranje stanova, pored airbnb?

Ili, ukoliko neko ima kontakt osobe koja je njemu/njoj iznajmila stan?

Hvala punooo!  :)

• 8 months later...

Carter Hotel,sa 1 zvezdicom,ali ipak hotel :)

Sobe su kao u hostelu,ali sa kupatilom ..

Za sobu sa dva dupla kreveta mi smo platili u septembru 1050 $,za 7 noci,nas 4..

Hotel je na Times Square-u..lokacija ne moze bolja.. sobe nisu neshto,ali je lokacija savrshena..

SPAVAO SI U HOTELU CARTER??? Čuo sam da je taj Hotel ruglo grada,da je sve u fazi raspadanja,ma-horor.Veruj mi,ja bih tražio nešto drugo,pa kud puklo da puklo,samo ne želim da mi prenese neku boleštinu.