Jump to content

Featured Replies

Rumuna ima toliko u Spaniji, da Wizz moze da ima letove iz svih gradova sa vise od 50.000 stanovnika...zato su im jedino te cene prema Spaniji daleko od niskobudzetnih  :bang:

Rumuna ima toliko u Spaniji, da Wizz moze da ima letove iz svih gradova sa vise od 50.000 stanovnika...zato su im jedino te cene prema Spaniji daleko od niskobudzetnih  :bang:

Pa da, iz Budimpešte su cene daleko sad kad sam ja išao bile povoljnije nego iz Temišvara, i za Barselonu i za Madrid.

Kontam da ce neko uleteti samo je pitanje vremena.

Pa to, i ja mislim da ce Vueling odreagovati za BCN (ako vec Wizz-u ne daju ili sta vec, a Jatu se ne isplati), samo mi je cudno da jos nista ne spominju, jer je letnji red vec poceo...

Inace iz ZAG pored Vuelinga, krece i Iberia do MAD da leti.

Oni imaju super cene za J.Ameriku na promocijama (a nama vize ne trebaju za dosta zemalja tamo), tako da bih vise voleo oni da krenu da lete BEG-MAD, nego neko drugi za BCN. Cisto moje zelje :)

Izvinjavam se za off, ali i onako je nesto forum zamro oko jeftinih letova, pa malo da ga razmrdamo :)

• 5 weeks later...

Da bih prekratio, ako mogu, rasprave da vam kažem da sam informisan dosta u vezi aerodroma i da vam kažem da je Turska uletela sa 20-ak miliončića €, a oni ne daju lovu za DŽ. a kontrolni toranj već radi i terminal se završava uskoro ( ja video ! clap.gif' alt=':clap:'> ), ja lično jedva čekam, zaboraviću autobuse i kola, za duža putovanja !!!

Pozdrav svima

• 7 years later...

Kad Kurir hoce sto vise da se uvuce, pa kaze sedamdesetak putnika, a maksimalan broj sedista u atru 70 haha :D Da ne pricam sto su karte pljacka s obzirom da drzava dotira ozbiljne pare.