Jump to content

Featured Replies

Posted

hitno potrebna osoba musko-zenskog pola za drustvo u putu! putuje se krajem oktobra, pocetkom novembra, pravac Teheran-Isfahan-Siraz, tj koliko vreme dozvoli.. oko dve i po nedelje! s obzirom da su finansije kao i uvek problem, putovace se najeftinijim vidovima transporta, bus, voz ili palac, to jest. smestaj... do tog dela plana jos nisam stigao ali ima vremena :)

• Author

ouh :-[ stamparska greska.. sta god, bitno je nek je vise ljudi, cura sa kojom sam trebao da idem je otkazala zbog poslovnih obaveza :/

Ne znam da li ćeš pronaći saputnika - nadam se da hoćeš - ali iako sam odveć star da se miješam u te stvari, poslušaj moj savjet: ako ne pronađeš, idi sam! Baš sam nedavno pričao sa jednim drugom o tome, kako se ljudi često ne usuđuju da krenu na put kad ne mogu da nađu nekoga da ide sa njima. E to je greška! Treba otići svakako. Eto  flowers::

• Author

ja svakako idem ali.. ne znam, kontam da je veci gust ici u drustvu :) i meni i domacinima, iz mog iskustva sa poslednjeg puta, nekako te cudnije posmatraju ako ides sam  :-\ misle da si cudan, pa su malo rezervisaniji.. ili ja tripujem

mnogi ce pomisliti da si "cudan" samim tim sto imas zelju da ides u iran. ne razmisljaj o tim stvarima.

slazem se sa lazarom. zapakuj kufer i put pod noge. ko zna sta sve moze da se desi na putu!? :)

• Author

znam, gledali su me cudno i kad sam isao u Siriju i Liban ali sam upoznao prilicno dobre ljude usput.. sa par izuzetaka.. koji su mi ukrali fotoaparat :x

• 1 month later...

vru45, ode li ti u iran? mene zanima kako si prošao sa vizom. hajd' podeli i utiske sa putovanja sa nama koji sanjamo o iranu  :music: