Jump to content

Featured Replies

Posted

Ljudi interesuje me da li znate koja je najjeftinija opcija da za put  do Toronta i naza,datumi nisu bitni...hvala unapred!!!

Iz Beograda AilItalijom preko rima 800e povratna.

Lufthansom preko Frankfurta 700e povratna

Ovo je za termine novembar-decembar.

A povratna iz Budimpeste preko JFK do Toronta je 500e. To bi bio moj izbor. Kompanija AA.

Nemoj da se zajebeš i ideš preko SAD.

@WoflBgd: Izvini što ću ti ovo reći, ali da te je čuvek poslušao, navukla bi ga na tanak led. Za sav tranzit preko SAD, potrebna je tranzitna viza, koju ako on nema, bio bi mu uskraćen boarding. I ne bi ni mogao da ode u SAD.

Leti ti lepo preko frankfurta i rešen problem.

• Author

ljudi hvala vam...ali sam nasao najjeftiniju kartu iz Budimpeste za 330e...doduse bez prevoza do Budimpeste...air canada...

Nemoj da se zajebeš i ideš preko SAD.

@WoflBgd: Izvini što ću ti ovo reći, ali da te je čuvek poslušao, navukla bi ga na tanak led. Za sav tranzit preko SAD, potrebna je tranzitna viza, koju ako on nema, bio bi mu uskraćen boarding. I ne bi ni mogao da ode u SAD.

Leti ti lepo preko frankfurta i rešen problem.

Sto jes jes... ja habam ovu moju desetogodisnju americku vizu pa i ne razmisljam...

nego prasinar, koji termin je po toj ceni iz Budimpeste Air Canadom. Ja najjeftinije sto sam iskopala je 500e (232$ plus takse 400 i kusur $).

• Author

Ufff pa ja sam trazio za Toronto krajem okt...a povratak za januar,koji tebe datumi interesuju,mogu da ti pogledam...

• Author

leti ti madjarski Malev za te pare i ima do kraja godine da se uzme za te pare...mogu da stavim ime agencije ali ne znam da li je po pravilima foruma...?

Stavi ime agencije koja prodaje kartu duplo jeftiniju nego na sajtu kompanije. Takva zasluzuje reklamu jer propagira jeftina putovanja  :comp: :comp:

Najjeftinije sto sam nasla je oko 500e i to natezanje sa datumima odlazak/povratak.

Mozda ne mogu da nadjem, ali ozbiljno....ako ima po toj ceni hocu da kupim.

Drugar je kupio tati za Malev i to 20 dana pred put (otisao covek pre nekoliko dana)...mislim da je bilo oko 400e iz Budimpeste...pozitivno je sto je preskocio i London i Ameriku nego preko Frankfurta, sa kratkom pauzom.

Ako se ne varam mislim da je rekao preko Kompasovog pretrazivaca rezervacija i nakon toga kuopvina u samoj agenciji.

• Author

ako sme da se kaci onda ok...imas preko pretrazivaca aerpogaga...330e plus 70 kombi prevoz do Bud...a ima i agencija koja radi jeftine letove,izmedju americke i hrvatske ambasade,zaboravih ime,ako ti je hitno mogu ti naci...

Bila sam u pomenutoj agenciji i zaista su imali karte za oko 400e iz Budimpeste Malevom u terminima koji malo odstupaju ali su ipak prihvatljivi.

E sad....odakle im ta cena kada ni sama kompanija ne daje po tim uslovima.... da'm ubijes ako znam  :102: :102:

• Author

I ja se pitam...bilo mi je to sumljivo,posle sam proverio i ispostavilo se da mi je drugar leteo preko te agencije dva-tri puta bez ikakvih problema...sad mi je cilj da nadjem karte ispod 250e  ;D  ;D  ;D

Ispod 250eur do toronta i natrag :) Hahahahah Riiiiiiiight...

Meni treba do Edmontona ali i ovo za 400e do toronta je extra povoljno.

1200e mi je Lufthansom Beograd-Toronto-Edmonton.... ima da se nadje i za 900e preko N.Y.