Jump to content

Featured Replies

Posted

Zdravo svima,

Krajem meseca idem za San Marino, na nekoliko dana, stim da planiram da obidjem i Sloveniju, i jos par gradova u Italiji, i znacilo bi mi drustvo.

Ja sam skoro bio u San Marinu,  zbog hobija, i idem ponovo, sto pre.

problem je u tome sto je meni najisplativija opcija vozom do Ljubljane, odatle busom za Bolonju, pa vozom za Rimini, jer ne postoji bus, i odatle bus za San Marino.

Povratna karta me uvek izadje 135 eur, dok ako bi recimo isao sa Fudeksom, samo do Bolonje bi platio 80 eur, odnosno povratnu oko 135 eur.

Vise sam za opciju presedanje, i kombinaciju sa vozom, jer je udobniji.

Za one koje nisu bili, a hteli bi da vide Italiju i Sloveniju, ovo je dobra kombinacija, videti usput Ljubljanu i ukoliko se ostaje dan dva i blize gradove, jer vozovi idu cesto, a karte su do nekih 4 eur (Skofja Loka 1,75 eur, Kranj 2,4 eur)

Moze se videti i Venecija, na putu do Bolonje, i slicno, ako je blizu ili na putu.

U San Marinu ima CS, ja sam pronasao hosta iz prve, koji mi je cak dao i kljuceve od stana, ali ima i hostel, koji sam jednom platio 10 eur.

Zivot u San Marinu kako se uzme, u prodavnici su normalne cene ili je jeftino, narocito viski, baileys., mislim da nemaju porez i slicno.

Moj profil na FB je Igor Mijalkovic ( slika u uniformi ), a profil je otvoren svima, ap se mogu videti neke slike iz SM.

Dole sam prilozio neke sa neta:

link1

link2

edit: skracen link