Jump to content

Da li je neko zainteresovan za Vijetnam, Kambodzu i (ili) Tajland ove zime?

Featured Replies

Posted

Ako ima neko zainteresovan za put na oko mesec dana u Vjetnam , Kambodzu, Tajland,nek se javi. Sve opcije su moguce, samo jedna zemlja od te tri, dve, sve tri i td ....Ako ima neko neki predlog rada sam da cujem! pozz

Moj drugar + njegova 2 drugara idu bas tu turu, od 19.12. - 17.01. ! Ako zelis mogu proveriti da im se pridruzis...trojica su, pa si momacki sigurna  ;) !

• Author

Hej, Dugoprugas :)

lepe vesti! :) hajde, ne bi bilo lose, pa da vidimo sta su planirali! Ako su, naravno, oni za varijantu jedne zene na brodu  :-P Uglavnom putujem sama, ali na ovakvu pustolovinu i ne bih.

merci!

Hajde mi posalji broj telefona privatnom porukom, pa ce ti se neko javiti za detalje...mislim da je tako najbrze i najlakse ;)

pozz majoneza

prijatelj i ja putujemo na tajland, premišljamo se još uvek oko kambodže. planiramo da poletimo od 1. - 10. januara i da ostameno oko 25 dana. narednih dana ću da prečešljam internet i da nađem što povoljnije avio karte. Najkasnije do 1.novembra planiramo da izvadimo vizu i kupimo kartu. što se tiće smeštaja evo jedan zanimljiv sajt http://www.estatesalliance.com/sr/thailand/ može svašta da se nađe...  možemo da se nađemo ovih dana i da se dogovorimo oko svega.

ps. trazimo saputnika jer nam je engleski "savršen" obojica imamo tvrdo i dugračko rrrrrr :)

• Author

Hej Zilioner,

koliko sam se do sad informisala sto se tice smestaja na Tajlandu, nema potrebe da se u napred rezervise, na licu mesta snalazenje je sasvim dovoljno, ali hvala, evo procackacu! :) A, vi ne biste mozda malo  :hihi: :hihi:pre isli? Sto se tice tvrdog rrrr, mogli biste onda malo po francuskom da poradite, tamo je to vise nego korisno! :hihi:

poslao sam ti na mali broj telefona pa javi se da vidimo da li možemo da se ukombinujemo ...