Jump to content

Featured Replies

Posted

Ima li zainteresovanih za put u Indiju i Nepal u periodu od 19. decembra do 14. januara?

• Author

Do Induje Flydubai, unutar Indije voz, do Kathmanda najelegantnije avionom za 50evrova ili voz -bus za 25e i tako...Napisah od 18.12. do 13.01. 2012.

Drugarica i ja smo zainteresovane ali, ne možemo od 18-tog. Ima li šanse da putovanje traje 24(5) do 13. januara?

Do Induje Flydubai, unutar Indije voz, do Kathmanda najelegantnije avionom za 50evrova ili voz -bus za 25e i tako...Napisah od 18.12. do 13.01. 2012.

A do kog grada u Indiji leti Flydubai?

• 3 weeks later...
  • 9 months later...

Meni je potrebno drustvo od okvirno 25. oktobra (moze i koji dan pre ili posle) pa do 13. novembra (let za Bg mi je 14.11.). Ja sam na jugu blizu Mangalorea trenutno i htela sam da obilazim u tom periodu krajnji jug i istocnu obalu do Kolkata-e ali zavisi sta bi zeleli da posetite (vec sam bila u nekim mestima na severu, ali mozemo da pokusamo da se uklopimo:)

Mislim da se ovo odnosilo na proslu zimu.  :hihi: