Jump to content

Featured Replies

Posted

Gde je najbolje stopirati iz Beograda za Temišvar? Je li već neko stopirao do tamo?

Ja sam stopirao do granicnog prelaza Moravita, gde su me vratili nazad :D Od Bga standardno- most, Pancevo posle nadvoznjaka, tamo hvataj nesto do Uljme minimum (tu se odvaja put za Belu Crkvu), do Vrsca se brzo stize, na izlasku iz Vrsca brzo se ustopira do granice... Posle nemam pojma, ali verujem da ako drzis karton TM da ces naci vec nesto  :stop::mah:

Ja sam stopirao do granicnog prelaza Moravita, gde su me vratili nazad :D Od Bga standardno- most, Pancevo posle nadvoznjaka, tamo hvataj nesto do Uljme minimum (tu se odvaja put za Belu Crkvu), do Vrsca se brzo stize, na izlasku iz Vrsca brzo se ustopira do granice... Posle nemam pojma, ali verujem da ako drzis karton TM da ces naci vec nesto  :stop::mah:

Tako, tako, samo bih jos dodao i da sa rumunske strane ide ok, a mozes vec na granici da stopiras

• 1 month later...

A ja bih jos dodao da se cuva onih sto svercuju naftu,ljude,i ko zna sta jos,ti ce odmah da ti stanu,al ce da ti traze pare za to (za prevoz) :)