Jump to content

Featured Replies

Posted

Prijatelj - rodom iz Gane, a inace zavrsio fakultet u Novom Sadu i sada novosadjanin - ide u nedelju za Ganu...

S obzirom da ide na neku sahranu i ne nosi mnogo svojih stvari, nazvao me je da mi kaze da moze poneti dosta stvari u koferu za ljude/decu tamo koji nemaju sta obuci...

On uvek ponese iz svog ormana nesto svojih starijih stvari, pa cemo mu se mi sada pridruziti...svakako sumnjam da ce to biti dovoljno da se napuni ogroman kofer, pa vas ovim putem pozivam da se pridruzite ukoliko ste u mogucnosti. Sve je od koristi, bez obzira na stanje odece...

Njemu je let u nedelju u 06.00h, pa verujem da ce samo ljudi iz Novog Sada i okoline uspeti da se ukljuce...

Naravno, svima unapred puno hvala !

Au, ja sam skoro poklonio brdo neke stare garderobe! Sad imam jednu loptu za basket viska (malo je jajasta, ali skoro neprimetno), moze to? A problem je i sto sam iz Krusevca, jedino da posaljem busom.

• Author

Predlog je odlican, ali se bojim da jedna lopta zauzme mesto za barem 5-6 majica  :( koje bi mogle bolje koristiti ;)

• Author

Svaka cast Lazare  ;)

Ipak, s obzirom da sam imao neke goste iz Splita, nije mi nikako bilo izvodljivo da se organizujem  :(

Svakako kofer je popunjen  :blob: a za nekih 45dana ce ici jos neko, pa se mozemo i za onda nesto dogovoriti.

Svaka cast Lazare  ;)

Ipak, s obzirom da sam imao neke goste iz Splita, nije mi nikako bilo izvodljivo da se organizujem  :(

Svakako kofer je popunjen  :blob: a za nekih 45dana ce ici jos neko, pa se mozemo i za onda nesto dogovoriti.

Kul, taman cu ja dolaziti do ns-a dotad, pa ti ponesem loptu.

• 10 months later...

Ћао!

јел тај момак још у Новом Саду живи? Ако иде ускоро за Гану могли би да пошаљемо опет нешто..

Моја породица држи оптику (у Инђији) па би могли послати наочаре старе а очуване,а и неке нове, са диоптријским стаклима и без..

И неке ствари за школе, попут свесака, оловака, и слично..

Хајд па јави, поздрав :)

• Author

Huh, momak zivi, ali ne putuje cesto...nazalost, malo si samo zakasnila, jer je njegova mama otputovala pre 10-15 dana i ona je mogla to poneti :(

Hvala svakako i imacu te u vidu kod nekog narednog odlaska za Ganu (bilo cijeg) ;)

Imam 2 kofera u koje bi se to moglo spakovati. koferi su dobri, kožni, a ne trebaju mi. možda tamo zatrebaju.

Imam i nesto stvari, ali u glavnom zimskih koje im uopšte ne trebaju. sad ću da pogledam da li imam nešto letnje, pristojno.

Ako trebaju javite da ih darujem još danas pošto nisam tu za vikend.

Ja imam puno odece za decu, a bogami i obuce dobro ocuvane posto se iz toga brzo izraste. Molim te kada neko od njih krene u tom pravcu obavezno javi, pozes mi i na mejl poslati poruku, ako se ne budem logovala tako cesto.

Imam i nesto stvari, ali u glavnom zimskih koje im uopšte ne trebaju

Ja imam puno odece za decu, a bogami i obuce dobro ocuvane posto se iz toga brzo izraste.

Не мора све да иде само за Гану, рецимо и прихватилишту  у Београду треба дечје зимске јакне и слично 

http://prihvatiliste.rs/potrebne-stvari.html

decije jakne nemam jer smo to uvek pozajmljivali i kada moja cerka vise nije mogla da ih obuce prosledjivali rodbinskoj i deci prijatelja koja su jos mogla da ih koriste, ali zato imam tih letnjih majica, sorcica i slicno. Na zalost nisam iz Beograda i dolazim vrlo retko. Uglavnom sve te stvari nosim u novosadsku deciju sigurnu kucu, ali posto smo dugo bili osdutni iz zemlje dugo nisam bila i malo se svega toga nagomilalo. Ako dolazis za Novi Sad, rado cu ti dati to sto imam za beogradsko prihvatiliste.