Jump to content

Featured Replies

Idem ja, isao bih vozom u petak, krece oko 16 stize oko 21. Inace najbolje-vremenski i finansijski ekonomicniji bi bilo ici kolima, ali ja jos nikog nisam nasao, pa ako neko zna da ima neko prazno mesto u kolima, prijavljujem se. :)

Idem sa horom za taj vikend u Temišvar, nešto organizuje srpska dijaspora tada pa pevamo. Ako bude bilo vremena videću da dođem (i povedem ceo hor  ;D), mada kažu ovi što su bili prošle godine da dijaspora organizuje dobru cirku.. clap.gif' alt=':clap:'>

Ja sam razmiljala o odlasku kolima ako skupim jos tri coveka kao i uvek, ali jos ne znam hocu li to uspeti iskurblati zbog poznatog kasnjenja odgovora iz brazilske ambasade.

A gde u Temišvaru? Kad se okupljamo? Gde spavaju ljudi koji će doći (pošto verujem da će doći više gostiju nego što ima temišvarljana)? Je l` ima neki program predviđen?

I ja bih ishla, ako uspem da se uvalim nekome,ko ide kolima, odlicno, ako ne, uvalicu se u neshto drugo  :party:

Bilo bi lepo kad bi se znalo ko bi sve ishao odavde, sa foruma...

Lazareeee, hvala ti smartass

Ako je Aleksandra-90 ona koje bese na Boranji onda znaci da bi isla iz NS-a. Ja cu za koji dan sa sigurnoscu znati idem li na 10. BMM pa se javljam. Ako hoces, mozes se meni uvaliti :)

Ej Majo, ja sam ona koja se spominjala u prici, ali nisam na kraju otishla sa vama, jer mi su mi pomerili datum za let bla ,bla, ali da, bila sam u prici da cu ici !

Inace sam iz Bg-a, ali nikakav problem da dodjem do Ns-a, ako sve bude sa sigurnoshcu... jer ipak ni sada ne znam ni ja da li sigurno idem, ima josh dosta toga tu da se proceprka :)

Ali ako mi se idalje nudish, hvala lepo, drage volje :)

Posto cujem i vidim da vasima dosta sa ovog foruma koji planiraju ici u Temisvar, htela sam samo da napomenem da uskoro istice rok za rezervaciju smestaja u hostelima (cini mi se sutra) te bi bilo preporucljivo da se prijavite na vreme. Jutros sam dobila obavestenje od Artu da ce zbog malog broja ljudi koji su potvrdili da zele da budu u jednom od tri bukirana hostela najverovatnije cak dva morati da otkaze. Stoga ako zaista zelite ici i biti smesteni gde i ostatak "mafije" prijavljujte se odmah. Cini mi se da su sva obavestenja na linku koji je Marko postavio jos na pocetku ovog posta. Dakle ako zaista zelite u Temisvar na ovo okupljanje prijavite se sto pre.

ja jos ne znam da li uopste idem, trenutno vijam avionske karte i to mi je mnogo vaznije, ali cim budem znala javljam. Moje je plan bio da krenem iz NSa u cetvrtak u tri popodne. Ako tako i bude ti ces prvi znati:)

Javim ti se jos, nadam se da cu do kraja ove radne nedelje znati sve. Mozda i ja budem mogla tek u petak, nista jos ne znam. Ako ti je frka za vozne karte, kupuj.

Ja sam inače u Temišvaru, ali samo na par sati, međutim dolazim na susret, bar na Free hugs u 14hrs u Subotu.

Dolazim busom, nasao povratnu za 1000 dinara.

Može li mi neko poneti 2 amblema ST, platiću mu.

Fudeks, promo cena, jedan dan samo, iz Beograda.

evo MajaNs mi rece da postujem ovde  ;D mi bi krenuli sutra iz Vrsca za TM izmedju 14 i 16h, imamo dva mesta u kolima, pa ako je neko raspolozen da se dokotrlja do Vrsca i da deli troskove za dalje javite mi se slobodno  :)

mozete i na CSu porukicu da bacite :)

http://www.couchsurfing.org/home.html 

user name je MAJAK imate me i u grupi Vrsac :)))

pozz

Maja

E pa drugari, ja odustadoh od dolaska kolima, krecem u subotu ujutru,  :stop: iz Novog Sada, pa ko jos bude u Temisvaru vidimo se tamo.

naravno da se vidimo, svi cemo se videti, osim onih koji budu previse pijani da bi bili u stanju da ikoga ufokusiraju pijjj