Jump to content

Featured Replies

fantasticno za gubljenje vremena  :grin: nekad sam nesto slicno ovome igrala na nekom world atlas cd-u  :grin:

trivia: najmanje sam omasila sakramento, 70km  :grin:

• Author

Igra je ubistvena... po?to mapa ne mo?e da bude veća od ekrana, naprosto je nemoguće ubosti bilo koji grad perfektno tačno.  Na mapi Evrope sam proma?io i Beograd za 25km!

Mada, mo?da to vi?e govori o meni nego o mapi...  zvizhd

kishinjev 15km off  smartass reseno je, sledeca destinacija bice ona koju pogodim sa 100% preciznoscu  :lol:

Pogodio sam Fes i Bucaramangu sa 100% na mapi sveta, ali sam zato promasio Novi Sad za 15 km na mapi Evrope  :-)

Zapravo, Bucaramangu sam samo jednom i video na mapi...

vesela igra...

:mrgreen:

Zanimljiva igrica za razbijanje dosade ali ima dosta gresaka, pogotovo na karti Evrope. Na karti sveta vise je potrebnija sreca da ubodes 100% mesto nego perfektno znanje

ajmo da napravimo neki turnir ili nesto :P ... ili bar javite kad ste raspolozeni pa da odigramo koju :D ...

clap.gif' alt=':clap:'> :clap: odlichna igra... ko sme sa mnom!? nick je dukelander!!

ali videcemo se jos!!! BUAHAHAHA! :D ... nisi se pohvalio da je ukupna razlika posle tri igre bila samo +96 za tebe!! :D

dobio sam jimmy-ja 2:1

buahahahahaa  :fool:

Umesto da radish ono sto sam ti rekla i da se provodish po Amsterdamu i da nam donesesh mnogo lepih slikica ti igrash igrice na netu!  :maddd:

Cemo da razgovaramo kad se vratish!  :maddd:

:grin:

Ubadao sam gradove 100% ... Naravno, ako vidite omua na listi, javite se da se jurimo (Where is Carmen Sandiego? :)) )