Jump to content

Featured Replies

Posted

danas sam prisustvovao jednom velikom skupu organizovanom od strane drustva srpsko-indonezanskog prijateljstva, gde su nj.e. ambasador indonezije i pomocnik ministra inostranih poslova srbije najavili saradnju jata i garude, gde ce se organizovati direktni letovi dzakarta-beograd, po naravno nizim cenama nego da se leti via neke druge zemlje..

ako ovo zazivi sto pre, bilo ni pravi boom za sve putnike u jugoistocnu aziju..

a videvsi i licno enegricnost i poslovnost ambasadora samsona( po sopstvenom priznaju nije politicar, vec biznismen) ne bi me cudilo da se ovo uskoro realizuje..

oktad je dosao na funkciju novembra prosle godine, puno dobrih stvari je organizovano...

indonezija nam je jedan od najvecih prijatelja u svetu, u sta sam i licno mogao da se uverim pricajuci sa obicnim ljudima na sumatri, javi i baliju...

Uz saradnju JATa i garude... hmmm ne bih da budem wet blanket ali ovo ce se desiti kad na vrbi rodi.... da ne iskorostim neku drugu frazu...

Jat i da hoce, nema sa cime da leti do Dzakarte. a da je Garudi BEG linija perspektivna to tesko... Al ajd...

• Author

Uz saradnju JATa i garude... hmmm ne bih da budem wet blanket ali ovo ce se desiti kad na vrbi rodi.... da ne iskorostim neku drugu frazu...

Jat i da hoce, nema sa cime da leti do Dzakarte. a da je Garudi BEG linija perspektivna to tesko... Al ajd...

pa sto da ne, mi mozemo da im budemo odskocna daska, jer se za neke druge evropske zemlje tesko dobijaju dozvole..

a ambasador stvarno deluje kao covek koji preskace diplomatske formalnosti, i radi biznis...

kapiram da ako se bude zalozio za ovo, zazivece sigurno..vec se puno toga promenilo odkad je proslog novembra dosao u bg..

Pa da ali budimo realni, Garuda ima 3,4 destinacije u Evropi tipa Frankfurt, Pariz, London...