Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav ljudi,

ako neko ima prezentaciju Srbije bio bih mu zahvalan kad bi je podelio sa mnom, buduci da radim istu ovde u Brnu sledece nedelje. Naravno samo da pohvatam neke ideje.

Hvala unapred.

• Author

Evo gospodo, uživajte!

Komentari su dobrodošli!

Moja zamerka je to sto su slova bela i idu mnogo brzo (za nekoga ko prvi put cita tesko je da gleda bela slova na svetloj podlozi a citanje treba biti prilicno brzo) inace jako mi se svidja prezentacija! :)

Evo gospodo, uživajte!

Komentari su dobrodošli!

AA koji treš!  :D Šalim se, šalim se. Ali šta znam, nije mi nešto. Slajd šou, isečci iz filmova, ubacivani drugi reklamni spotovi - ne deluje mi kao nešto što privuklo stranca.

Od mene si dobio lajk :D Nadam se da ćeš dostići preko milion pregleda i da ćeš deo neke buduće zarade "preneti" na sajt .D U nekim slajdovima se ne vidi jasno šta piše zbog belih slova, a ako bi mene pitao za mišljenje, izbacio bih ono za mauzolej karađorđevića, jer mislim da nije vredno pomena. Moje mišljenje...

• Author

Evo gospodo, uživajte!

Komentari su dobrodošli!

AA koji treš!  :D Šalim se, šalim se. Ali šta znam, nije mi nešto. Slajd šou, isečci iz filmova, ubacivani drugi reklamni spotovi - ne deluje mi kao nešto što privuklo stranca.

A šta bi ti uradio leba ti?

Evo gospodo, uživajte!

Komentari su dobrodošli!

A šta bi ti uradio leba ti?

Izvini ako sam bio nepristojan. Samo sam hteo da kažem da mi spot nije privlačan. Ne bavim se filmov pa ti nebih mogao dati savet šta bih ja uradio.

nema ljutnje  :)

Opet sam izasao na TV (Guca trejler 2010), prve tri sekunde :D:banana::dance:

• Author

Opet sam izasao na TV (Guca trejler 2010), prve tri sekunde :D:banana::dance:

Ti si onaj u kolicima....?  :LOLLL: