Jump to content

Featured Replies

Posted

Ovo naročito zanima moju ženu, ali i mene, jer znam da je u tim predelima dosta toplo i vlažno pa je verovatno bolje nositi što manje odeće. Međutim ne znamo tačno koliko su ljudi konzervativni, a i verovatno nije pametno ići nepokriven među komarce. Negde sam pročitao da je za žene najbolje da nose sarong koji se može kupiti tamo, pošto je dosta komotno i niko se neće uvrediti. Nažalost sarong izgleda da znači jednu stvar ovde u Evropi a drugu u Aziji, pošto ovde u prodavnicama kad tražiš sarong oni daju peškir za plažu, a ono što sam video na Googlu izgleda više kao suknja. Tako da bi verovatno morali to tamo da kupimo. Da li ima neko neki bolji predlog?

Imam. Povedi mene. Ja sam ružan i bradat i niko me neće ni pogledati. :)

Opušteno, obucite ono u čemu će vam biti prijatno, dugi rukavi su korisni i zbog sunca i zbog komančerosa. A protiv ovih najbolja su sredstva domaće produkcije na bazi limunove trave.

Pamuk, pamuk i samo pamuk! Jer kad pocne ludacko znojenje, nista drugo vam nece prijati. I uglavnom pamucne tunike su najzgodnije, siroke pantalone(izbegavajte suknju zbog komaraca i znojenja). a sto se tice okoline, zbog njih mozes da obuces sta god hoces, ne opterecujte se oko toga! E da, i RAID sprej za telo-must have ;)

• Author

Aha makes sense, pretpostavljam da je svila jos bolja samo verovatno i kosta vise. Moja zena je vec kupila dve siroke pantalone u indijskoj prodavnici za silne pare, ne vredi kad joj kazem da ce tamo biti 10x jeftinije  :bang: