Jump to content

Featured Replies

Posted

Ovod decembra se spremam na izlet (i.e. shopping tour :)) u Segedin. Ako mi ostane vremena, malo bih procunjao po gradu. Šta videti? Postoji li autobus od Metroa do centra Segedina? Koje su cene prevoza? I tako dalje...

(Već sam na planu ošacovao radnju sa tehničkom robom u centru Segedina. Red bi bio da vidim još nešto ako mi se pruži prilika. :) )

Ulica Karas, Klauzal trg, Secenji trg, katedralni/dom trg... Malo iznad Secenji trga, na pocetku ulice Kosut Lajos polazi tramvaj broj 1. Sidjes kod TC Plaza, odakle ide, koliko se secam, bus 79 (proveriti) do Kore i Metroa (2 ili 3 stanice)

• Author

Nashao sam prevoz, neshto (bus, trola) broj 5 ide direktno od Metroa do Mars ter.

Ima li u Segedinju banja sa izvorima termalne vode kao u Budimpesti? Ako ima koje su najbolje i kakve su cene?

• 2 weeks later...

U subotu idem za Segedin. Autobus nas ostavlja kod TC Arkad. Kojim prevozom i kako stici do Metroa i Core i koja je cena prevoza?

Gde ima dobar restoran ili pizzeria u Segedinu,da je dobra hrana,a ne skupa...jer svuda ima skupo a bezveze...Koliko je sad kurs EUR/Forinta ???