Jump to content

Featured Replies

zavisi sta te zanima, u gradu ima mnogo toga, pocnimo samo od cinjenice da ima stotinak jazz klubova :D

I Prag i Drezden su prepuni svega i svacega, ali bukvalno. Mozda ce ti trebati vise od tih 4 dana za ova dva grada.

• 2 weeks later...

Неки сајт где би се могли погледати станови за изнајмљивање током празника? Кажу да је касно сад за то тражење али да видимо јел има још нешто.

• 5 months later...

Pozdrav :)

Jel ima neko mozda neki dobar savet za besplatan ili bar jeftin parking u centru Praga???  :pivoooo:

pa i nije resen, posto skoro svi naplacuju parking, nasla sam povoljan hostel al traze 24e PO DANU za parking, tako da ako neko zna gde bi se mogla kola ostaviti, bila bi zahvalna na pomoci:)

Ja sam bio pre tri nedelje u Pragu u jednom privatnom smeštaju, na pet minuta od Karlovog mosta (peške). U zaključanom dvorištu je auto besplatno bio parkiran 5 dana. Ako želiš poslaću ti link.

• 2 weeks later...

Isla bih u Prah, ali bih pokusala sama da nadjem neki privatni smestaj. Pedjalon kod koga si ti bio, da li ti ljudi izdaju sobe? Koliko si placao?

• 4 weeks later...

u gradu ima mnogo toga, pocnimo samo od cinjenice da ima stotinak jazz klubova :D

Mene ovo zanima  :)

Meni se jako dopao Kafkin muzej u pragu. Ima 2 muzeja posvećena njemu, e pa ne onaj veći/poznatiji, nego neki manji. Jako je zanimljivo osmišljen i preporučujem svakome ko ode da svrati ako ima vremena, čak i ako nije neki ljubitelj Kafkinih dela.

obavezno karlstajn nemoj da propustite zeznucete se...ima voz iz praga 6 evra povratna za dvoje idu na svakih pola sata ili sat....sto se parkinga tice drzao sam 6 dana kola u ulici pored hotela besplatno...nadjite ko u bg da susnete kola gde nije zona tj gde se ne naplacuje parking ostalo sve sam obilazio metroom i tramvajima

Pozdrav svima   :)

Zna li neko nesto vise o ovom hostelu http://www.f2hostel.cz/ ?

Jeftin je, a i po slikama se cini da je uredan. Trebao bih u Prag za nekih mjesec dana, a ako neko ima neki povoljan hotel/hostel da preporuci neka slobodno link stavi  ;D

@marko91

http://www.hostelbookers.com/summer-sale/

Pogledaj ovde. Možeš naći jevtin smeštaj ne samo u Pragu. U slučaju Praga cene su niže od 10 evra za smeštaj u dormu u solidnim hostelima.  Rezerviše se do periodu 31. juna, a putuje do 31. avgusta  :)

Hvala ti, valjda nadjem nesto povoljno i dobro  ;)

• 2 months later...

Nisam pronasla da je neko pisao,ali mozda nekom pomogne: Iz hotela u Pragu izasli u 09.30...isli za Karlove vari, vratili se u Prag oko 18h, umorni, oznojani,a vodic ce da seta grupu jos 2 sata da jedu...mi nismo hteli da idemo jer smo bili uzasno umorni..i ostanemo na Zeleznickoj stanici...i kad sam otisla u wc, vidim pise "Sprha"..joooooj, TUŠ !!! I Pitam "čika sericu" posto ...znaci ekstra tusiranje, cisto veliko kupatilo 40 kruna ( 1 evero 25 kruna) za pola sata lepote i divote! Tako da, ako se zadesite u Pragu, a nemate gde da se tusirate,tamo sigurno ima!

btw. Shto se tiche iskustva sa orangeways-om....

Smao treba odshtampati ono shto se dobije na kraju rezervacije?

Msm malo mi je chudno shto na karti nema nikakav bar-kod nishta.... Samo podaci...

Imaju oni tebe u evidenciji.

Verovatno im to odstampano sluzi samo da znaju gde da te pronadju (u njihovim knjigama/spiskovima/cemu vec).

By the way,prolazio sam kroz Prag nedavno (tj. presedao/cekao voz na glavnoj zeleznickoj) i pogledam slucajno gore onu konstrukciju,kad ono - GOŠA Yugoslavia!Reko da ne veruje covek da su nasi sklopili tu njihovu zeleznicku :D

imate u pragu jeftin smjestaj u hotelu rhea, 20 tak min tramvajem od centra linijom 11 , stanica strasnice, velika zgrada od 20-tak spratova,

smjestaj nije nesto ali cijena povoljna 10-15e

Help!

Da li neko zna gde se može naći jeftin smeštaj u periodu oko nove godine?