Jump to content

Featured Replies

@sirkepa

Da ali je prilicno nezahvalno kupovati karte par dana pred polazak.

Za kraj januara karte iz bg-a tesko mozes naci ispod 800e.

GULF AIR

During the promotion period from January to March, for example, Bangkok from Frankfurt/Main with brief stopover in Bahrain is available for only 482,79 euros

Hmm, mesto sam gledao ali cini mi se da to nije bas tako povoljno.Mozda ima neki termin gde se karta moze kupiti po toj ceni ali za kraj januara je skuplje,a treba racunati i jedno 160-170e povratnu do Frankfurta.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 months later...

na ebookers.ie ima jos karata BG-BKK po ceni od 430 evra, let etihadom i air berlinom ( oni imaju share code), bukvalno za sve datume tokom sledece zime, od novembra do marta...

Da,ja sam kupio za novembar povratnu kartu beg-bkk za 420e.Vrh cena,nema sta...

e izvini, a sta ti pise na e-karti?

jer na sajtu prilikom bookiranja izadje nesto da cena prtljaga nije uracunata u cenu, pa mi je to malo nelogicno? da li to znaci da za deo puta koji se leti sa air berlinom treba posebno da se plati prtljag, posto su oni low cost?

mada, u uslovima za baggage, za air berlin pise da na daljim destinacijama imas pravo na 1 besplatan prtljag do 20kg, a za blize destinacije ( tipa, evropa i do bliskog istoka), za najjeftinije karte prtljag nije uracunat u cenu...

moguce da  je zbog ovog drugog , tj. da to o baggage-u izadje uvek, jer na nekim destinacijama nije uracunat prtljag u cenu..

u sv. slucaju, na samoj e-karti moralo bi sve da pise..pa ako mozes da nam pomognes  :?

Koliko sam video, oba leta obavlja Etihad, s tim da je jedan deo puta obelezen kodom Airberlina, ciji je Etihad delimicno vlasnik. Zasto je to tako, ne bih znao da kazem tacno, ali, mislim da sa prtljagom ne bi trebalo da bude problema niti ikakvih naknadnih doplata. Kad se cekiras u BGu, on bi trebalo direktno da ide za BKK.

Pre par meseci sam kupovao kartu preko ebookersa, ne secam se da li mi je to pisalo za prtljag, tek, nikakvih problema nije bilo, tako da ne verujem ni da bi ovde trebalo da ih bude.

ja sam rezervisao karte za bangkok u januaru, na karti mi pise 30kg prtljag, leti se etihad i airberlin

Da,ja sam kupio za novembar povratnu kartu beg-bkk za 420e.Vrh cena,nema sta...

e izvini, a sta ti pise na e-karti?

jer na sajtu prilikom bookiranja izadje nesto da cena prtljaga nije uracunata u cenu, pa mi je to malo nelogicno? da li to znaci da za deo puta koji se leti sa air berlinom treba posebno da se plati prtljag, posto su oni low cost?

mada, u uslovima za baggage, za air berlin pise da na daljim destinacijama imas pravo na 1 besplatan prtljag do 20kg, a za blize destinacije ( tipa, evropa i do bliskog istoka), za najjeftinije karte prtljag nije uracunat u cenu...

moguce da  je zbog ovog drugog , tj. da to o baggage-u izadje uvek, jer na nekim destinacijama nije uracunat prtljag u cenu..

u sv. slucaju, na samoj e-karti moralo bi sve da pise..pa ako mozes da nam pomognes  :?

Hmmm meni na karti ne pise nista sto se tice tezine prtljaga ali ebookers kaze:

"If you have a code-share flight, you pay the fees charged by the operating airline"

Pretpostavljam dakle da ide po pravilima koja vaze kod Ethiada tj 30 kg...

...takodje sam na ebookers nasao i ovo:

"My itinerary contains more than one airline. Which airline's baggage policy do I follow?

If your flight has multiple airlines in any direction, then the first airline's policy is generally the one to follow. For example, if you are on Airline A from Denver to Dallas and Airline B from Dallas to Cancun, then Airline A's baggage policy should be the policy to follow. This is similar to when there is a codeshare flight (i.e., your flight is operated by Airline A but you purchased Airline B's flight; Airline A's policy is the governing policy). There may be some exceptions to this rule, especially regarding carry-on baggage."

to je jedan od sajtova na kojem mozes da proveris svoju e kartu, idi uradi kako sam ti napisao pa se vrati

Kod mene to nazalost ne funkcionise...

Usao sam u rezervaciju na sajtu Ethiada ali tu opet nema pomena o tezini prtljaga :(

• 4 weeks later...

Sta mislite ljudi do kada ce ove cijene biti ovako nisko,isao bi nekad u novembru, al nema sanse da sad rezervisem iz raznoraznih razlog  :(

pa dosta dugo vec stoje ove cene, preko mesec dana...niko to ne zna do kad ce biti, ali ko god moze da skupi 430-450 evra, savetujem mu da odma kupuje, cena iz bga do bankoka nikad nije bila ovoliko niska...

jednom sam samo kupio, pre 7 godina, za 560 evra preko aeroflot-a, al i to je bila neka ultra extra promocija, koja je trajala samo par dana...

ovakva cena je i iz istanbula bila retkost, koji vazi za najjeftiniji hub za jugoistocnu aziju

Treba mi karta do Bangkoka iz BG-a sredina/kraj januara. Ne mogu naci nista ispod 700 EUR. Jel neko zna nesto jeftinije?

Treba mi karta do Bangkoka iz BG-a sredina/kraj januara. Ne mogu naci nista ispod 700 EUR. Jel neko zna nesto jeftinije?

pa covece, zar ne mozes da procitas ni samo par postova iznad  :bang:...

ubismo se ovde od price kako su do jaja jeftine karte za bkk iz bga, od leta pa sve do kraja sledeceg aprila, 430-450 evrica...i ti sad pitas ovo  :LOLLL:...

pa stvaaarno

dehidrirasmo od price covece  :D

Vidim da na ebookers imaju neke konekcije sa 1h10min stop u Abu Dabiju? Da li je to legitimno posto mi zvuci nerealno da moze za takav period da se sedne u drugi avion i da radnici prebace kofere?

Poz!

Vidim da na ebookers imaju neke konekcije sa 1h10min stop u Abu Dabiju? Da li je to legitimno posto mi zvuci nerealno da moze za takav period da se sedne u drugi avion i da radnici prebace kofere?

Poz!

abu dabi je vrlo mali aerodrom, nije to dubajski aerodrom....cim se nudi, znaci da moze  ;)

MCT [minimum connecting time] za Abu Dhabi, za presedanje izmedju dva medjunarodna leta, je 60 minuta. Jedino je duze ako se leti ZA Ameriku, onda je 75 minuta.