Jump to content

Featured Replies

Posted

Molim  forumase,koji se razumeju u trazenje najeftinijih varijanti za avio-karte da mi pomognu,posto nisam bas naj strucniji.Potrebna mi je najeftinija varijanta za ponedeljak ili utorak za Beograd-Kota Kinabaly,pa ako mozete da mi ,,iskopate" nesto bio  bi Vam zahvalan!Pozdrav!

U jednom pravcu:

ponedeljak Beograd-London, Wizzair oko 50 evra

London-Pariz, Easyjet 100 evra

utorak, Pariz-Kuala Lumpur, Air Asia oko 500 evra

sreda, Kuala Lumpur-Sandakan oko 300 evra

i onda jos bus iz Sandakana do Kota Kinabaly valjda 10 evra

Sve ukupno 960 evra u jednom pravcu, to je valjda najjeftinije sto mozes da dobijes za sledeci utorak. Da si narucio pre 6 meseci bi mogao da izvedes za 250 evra a ovako nema sanse.

Malo da pristedim u odnosu na Chabino:

Umesto BG - LON - PAR za 150e

Ponedeljak: Zagreb - Paris 90e Easyjet, a do Zagreba tesko da ce izaci vise od tih 60e !

Chaba zabotavio si da nama sa srpskim pasosima treba viza za VB. tako da to se nakarika jos 100eur na to tvoje. :-) Zagreb Pariz je bolja opcija. mada dok stignes do Zagreba, mozes i iz Beograda za 140eur da nadjes pariz. (i ja mislim da airasia ide sa Orlyja, a koliko sam cuo ZG - CDG se ukida (easyjet) ;-)

Pa čovek kaže da kreće sledeće nedelje, ja se iskreno nadam da je već nabavio vizu  :-\

Ili, preko edreams 860e BEG- BKI, dodushe datum je 30/12 tekuce godine, mada sam nasla bila i taj datum sto ti trazis za cca 750e, ali sad se izmenilo na preko 1000e. Prati, mozda ti se posreci i za manje...

Ticket price

€ 861.62

This price includes promotions

eDreams discount = € -9.00

Tax included

Taxes and Fees Included.

Service Fees : € 37.00

(per passenger and route)

DepartureFri, 30-Dec-11

KE Belgrade (BEG)

12:00 Kota Kinabalu (BKI)

14:15 (+ 2) 2  Transfers

• Author

Hvala vam svima,nasao sam preko jedne agencije za 1100 e povratnu kartu!Viza mi ne treba jer imam i Bosanski pasos ! ;)

Bosancima ne treba viza za VB?

Вероватно није добро упућен да ВБ није у шенгену.... Треба им наравно.

Bosancima ne treba viza za VB?

Вероватно није добро упућен да ВБ није у шенгену.... Треба им наравно.

Verovatno misli na vizu za Kota Kinabalu, u Maleziji.