Jump to content

Featured Replies

Posted

Tražim saputnicu za Lisabon preko Rima Wizz-airom i dalje Easy jetom do Lisabona.Smeštaj u boljim hostelima.Cena smeštaja sa doručkom i puta sa svim taksama oko 300e.Mart mesec 10 dana avionom.

ja cu za duplo manje para proci, sa 6 nocenja u lisabonu i dva u rimu isto u martu i istim avio kompanijama, smestaj ne u hostelu nego u privatnom apartmanu, tako da pogledaj malo bolje, meni su karte beograd rim rim lisabon izasle 90 eura povratne

• Author

Avionske karte nisu mnogo ali nemožeš ići na 10 dana ili 7 bez dodatnog prtljaga što povećava ukupnu cenu.Isto tako postoje hosteli u Lisabonu od 7e ali nebih da rizikujem pa sam bukirala najbolje rangiran hostel u protekloj godini,koji je u glavnoj ulici u Lisabonu.

Tara, itekako se moze ici sa 10 kg prtljaga na 10 dana. Veruj mi, samo dobro razmisli koliko si stvari vratila sa letovanja, putovanja a da ih nisi ni pipnula. A za cenu prtljaga (posto vidis da nema direktne linije) isplati se malo sapun pa na ruke :) A ko zna, mozda se sretnemo u Lisabonu :)

• Author

Kad bolje razmislim tu si u pravu dobra obuća i par stvari za presvući a cilj nam je što više videti i obići....

• 2 weeks later...

TARA,da li i dalje trazis saputnicu za Rim i Lisabon ,koji termin?Da li dolazi u obzir i neka druga destinacija,poput Barselone?

Ljudi može neki savet kako da prođem najjeftinije za prevoz do Rima? Mislila sam da odem na produženi vikend u maju ili aprilu ali ne uspeva mi da nađem tako jeftine letove, a nemam iskustva nikada nisam letela! Što se tiče smeštaja pošto bi nas išlo više mislila sam da je najjeftinije da iznajmimo stan na vikend, ako imate bolji predlog bila bih vam zahvalna da ga podelite sa mnom=) Unapred se zahvaljujem ;D

• Author

Do Rima Wizz-erom a od Rima Easy jetom samo pazi da uklopiš letove. (dan dva manje više možeš provesti u Rimu)Najbolje je da sad kupiš karte za septembar ili oktobar tako je najisplativije.

• 1 month later...
  • Author

Evo me u Lisabonu,zahvaljujuci hekati koja me je uverila da ne odustajem i hvala joj na tome jos jednom!!

Grad je stvarno poseban ima neki poseban miris...pogotovu sad u martu kad limun cveta...

Pozdrav Sanja, lepo smo se mi družile u Lisabonu :))) Još počev od Geinog kombija u Beogradu :)))) Kako je svet mali, da bas istim letovima do Lisabona idemo i istim avionom iz Rima