Jump to content

Featured Replies

Posted

shaolin-thumb.jpgFotografije nastale tokom boravka u manastiru Šaolin, čuvenoj školi borilačkih veština osnovanoj u 5. veku. Manastir Šaolin nalazi se u Kini, u provinciji Henan, a autor fotografija je u njemu proveo šest meseci.

Autor: Veroljub Milovanović (veve)

Pročitajte ceo tekst

Koliko košta ovo šestomesečno zadovoljstvo? Takođe me interesuje da li imate kontakt nekog kvalitetnog kluba kung fua u Nišu, ako tako nešto uopšte postoji?

Ostavlja bez daha i reči! Nestvarno!!!

Vrlo živopisno i dobro propraćeno tekstom, svaka čast autoru! baš mi se sviđa

Preterano! Jel mogu i obični turisti da posete ovo mesto, ili je to samo za učenike i monase?

Fantasticno. Super fotografije a verujem i iskustvo !!!

@all Hvala vam puno na lepim komentarima.

@chaba

mogu svi da posete manastir.. turisticki ili kao vezbaci, naravno razlika je u ceni i duzini boravka. U Shao Lin manastiru nema uslova za spavanje, osim ako niste monah. Ali nij eroblme naci sobu u obliznjim hotelima, cena po nocenju je od 10$-20$

@MDS(guest)

Pa kostalo bi jako puno nisma tacno siguran koliko. Mene je finansirala kineska vlada. A Nabavicu ti broj telefona Wing Chun Kung Fu kluba ovih dana.

@ Jelena

Bice uskoro prica u nekom casopisu, javicu vam za detalje kad se sve realizuje.

@MDS(guest)

Kao sto sam obecao, evo broja telefona kvalitetnog trenera Wing Chun Kung Fu-a u Nisu

Miki

064 2790857

018 5444991

018 4544991

• 2 weeks later...

Da li moze da se ercimo uplati 3 meseca trenranja i koliko bi to kostalo ?

Da li moze da se ercimo uplati 3 meseca trenranja i koliko bi to kostalo ?

Moze, cena je oko 1000$ mesecno.. (soba u selu pored shaolina, hrana i mesecna plata za shao lin ucitelja)

• 11 months later...

Odlicna reportaza i prenos utisaka. Mada je ovo samo kap vode u moru njihovih znanja i sposobnosti,vjerujem da ce iskustvo ostati urezano do kraja zivota. Super..