Jump to content

Featured Replies

Posted

Nadahnut videom

Vec godinama zelim da nadjem povjerljive saputnike za ovakav jeda put.

Moja zelja za putovanjem prema bliskom istoku, i dalje prema indiji, nepalu, kini, maleziji, indoneziji isl.?

Ako ima neko zinteresovan da razgovara/planira/putuje, neka mi se javi. Ili akoj vec postoji neka grupa koja planira slucan put takodje, volio bih da me kontaktira te...

Možda bi bilo dobro da napišeš kako si zamislio put - imaš li neki plan kuda ćeš ići, koliko dugo, budžet, prevozna sredstva, spavanje, šta očekuješ od puta, ima li neku koncepciju, kakav će biti ritam, kakvi bi bili poželjni saputnici itd. Onda se možda neko i javi :)

• Author

Možda bi bilo dobro da napišeš kako si zamislio put - imaš li neki plan kuda ćeš ići, koliko dugo, budžet, prevozna sredstva, spavanje, šta očekuješ od puta, ima li neku koncepciju, kakav će biti ritam, kakvi bi bili poželjni saputnici itd. Onda se možda neko i javi :)

Bi rado, ali na takav jedan put se ne zelim upustiti sam i naravno da bih zelio prije da upoznam tu neku osobu. Znam otprilike kako izgleda kad si 4-5 hiljada kilometaara od kuce sa nekim koga ne poznajes dobro.

Mene zanima Bliski istok prije svega. Ne znam uopste kakve su mogucnosti putovanja s obzirom na situaciju u tim zemljama. Nakon toga, Indija pa onda bilo koji pravac, Kina ili Indonezija.

Volio bih da to skupa planiram, vise glava je pametnije.

• 5 weeks later...

Ja sam zainteresovan!!! :D hhajde zajedno da planiramo i putujemo! Preposle godine sam uspeo sam da odem na Hawaje!!! Od tada svaki dan mastam o putovanjima! Ozbiljno sam zainteresovan! Hajde nadji me na fejsu! kucaju pretregu moju email adresu, mefistofeleshell@yahoo. com

Ja planiram da ove godine odem na neko putovanje u Aziju pa koje zainteresovan moze da mi se pridruzi da ne lutam sam

i ja sam zainteresovan ;D prihvatam sve sto se puta tice,samo okvirno cena i vreme kad se planira putovanje,pa da pregovaramo...

Moj predlog... Dvonedeljno putovanje! Tipa vozom do instanbula onda iz instanbula do tajlanda ( veci deo vremena u tajlandu) zatim do Angkora, i onda u srbiju! Dve. Tri nedelje! Budžet oko 900-1000 evra. Jel ima neko zainteresovan?Bolje bilo ko da ide samnom nego sam!  :banana::party:

Hoću ja na Tajland, hoću stvarno!  ;D Tražim godinama žrtvu da ide sa mnom!  ;D Cena aranžmana nije problem, problem su mi samo termini. Pošto treba u julu da diplomiram, a u septembru da upišem master, najviše bi mi odgovarao kraj jula - početak avgusta ili kraj septembra!

magelan kakav ti je plan,kuda dokle i kako i koliki otprilike treba budjet?imam namjeru da idem ove godine u aziju pa se mozemo dogovorit ako se poklopi vrijeme polaska

• 2 weeks later...
  • 1 year later...

Moj predlog... Dvonedeljno putovanje! Tipa vozom do instanbula onda iz instanbula do tajlanda ( veci deo vremena u tajlandu) zatim do Angkora, i onda u srbiju! Dve. Tri nedelje! Budžet oko 900-1000 evra. Jel ima neko zainteresovan?Bolje bilo ko da ide samnom nego sam!  :banana::party:

vrlo interesantan predlog,ja sam zainteresovan.kad si otprilike to mislio da ides?

vrlo interesantan predlog,ja sam zainteresovan.kad si otprilike to mislio da ides?

Kako mi je ovo ulepsalo dan nemate pojma, hvala puno, smejao sam se pola dana sigurno.

NIje mi namera da se iko uvredi, ali post je od skoro pre 2 godine, i sad sledi pitanje: "kad si otprilike to mislio da ides?" i sad ja zamisljam da sledi odgovor : "U ponedeljak". Hahahahaha

Nadam se da se niko nije uvredio, ako jeste obrisacu post.

Hvala na svemu ljudi  :pivoooo:

milane, drago mi je sto si se razveselio :) no mislim da je rec o sledecem: googa je medju postovima nasao samo predlog (koji je poslao neko pre dve godine) i komentarisao da je zainteresovan za takvu varijantu putovanja.

googa, i meni takva varijanta putovanja odgovara. pusti mi mail pa cemo se dogovoriti.