Jump to content

Featured Replies

Busom kolko ja znam direktno sigurno ništa nećeš naći.

• Author

Neznam koliko ti znas..a znas koliko i ja..zato cekam da se neko javi ko ima vise informacija...

Neznam koliko ti znas..a znas koliko i ja..zato cekam da se neko javi ko ima vise informacija...

True enough!  :spot:

• Author

Pa interesuje me..da putujem..zasto moram vozom??Zato i pitam..ali mi treba neko ko ima informacije,ja ocekujem odgovor a ne da mene neko pita..oooohhh kakvi ljudi)))) Das ist Serbien??

Pa ne moraš vozom, možeš i avionom.  :P

Samo ne vidim zašto bi se neko kočio po busu 2 dana (osim ako nije duplo jeftinije, a sigurno nije)...

Odes do Brasova u Rumuniji, tamo kupis kartu do Kisinjeva u Moldaviji (15 eur), a od Kisinjeva mozda postoji a mozda i ne bus do Kijeva: http://www.marisha.net/crossroads.htm

Chisinau - Kiev : (updated Feb 2011)

Several buses daily at 07:30, 19:00, 20:30 and 21:30 departing from Gara de Nord in Chisinau. Most of the buses will go via Transdniestr and only one (the 20:30 bus that leaves every other day) will go avoiding Transdniestr. The final destination of the 19:00 bus is Borispol airport. The trip takes from 10 to 11 hours and costs around 20 EURO.

E sad negde je pisalo da ovaj bus ide cak do Moskve, mada na ovom sajtu pise da ide samo da aeroporta u Kijevu.

• Author

ha,ha..kazes Kisinjev,Modavija..jedina zemlja u Evropi koja trazi vize)))))

A Velika Britanija i Irska nisu u Evropi? Ja i moja geografija...

• 6 years later...
On 10.02.2012 at 12:00 AM, babareebu said:

ha,ha..kazes Kisinjev,Modavija..jedina zemlja u Evropi koja trazi vize)))))

Inace oni vise ne traze vize, nedavno sam proverio ali ja vise tamo ne idem ni lud!!!

Sada ima par kombi prevoznika koji prolaze kroz Srbiju iz Rusije i Ukrajine, ja par puta godisnje za Kijev idem kombijem, lakse je nego vozom sa presedanjem i za nekoliko sati brze.