Jump to content

Featured Replies

Kul, koliko god to može da se kaže za groblje. Zanimljiv mi je onaj spomenik gde izgleda kao da auto udara ženu.

Mozda cu ispasti seljak ali meni je ovakva narodna umetnost zanimljivija nego Van Gog itd. Ovde u Ljubljani se prodaju neke drvene ploce koje su valjda pcelari koristili kao vrata za kosnice, i na njima su naslikani narodni motivi. Ima jedna mnogo dobra slika koja prikazuje Djavola kako na kamenom tocku ostri zenin jezik ;D

Pa di je sličica? :)

Što ćeš ispasti seljak? Možda Van Gog ima neka ostvarenja koja su vredna gledanja, ali se meni 90% onoga što sam video ne dopada.

Sad gledah gde je ovo selo, pa to je baš daleko, a ja se ponadah da je negde gde može da se ode na jednodnevni izlet, čisto eto tako kad ono skroz na severu na samoj granici sa Ukrajinom

• 3 months later...

Mozda neki od poznatih slogana kompanije "Burmansko Brijanje", koja se bavila proizvodnjom pasti za brijanje, ne bi bio los za nadgrobni spomenik.

Recimo:

He undertook to overtake . The road was on a bend. From now on the Undertaker. Is his only friend. Burma-Shave

http://en.wikipedia.org/wiki/Burma-Shave