Jump to content

Featured Replies

Posted

u pitanju je low cost i cene pocinju od 35 eura ;). jeeej konacno i lowcost veza sa severom italije.

• Author

I npr ni ovo nisam znao, da je to podružnica Alitalia, tako da u svakom slučaju je veća sigurnost, nego sa nekim polupoznatim lowcosterima.

Da, lepa vest. Easy jet leti sa malpense, a ryan i wizz sa Bergama. Dajte neki link za vest :)

• Author

Nemam link, ali ti već postoji na njihovom sajtu mogu da se rezervišu karte. I leteće uto, čet, sub.. Što je opet fino, 3 puta nedeljno je sasvim okej.

80e za sada najjeftinija varijanta bez prtljaga. Super. Jes da iz Temišvara može do Bergama za 25 (moj rekord) ali ovo je odlično za početak.

• Author

Pa da al dodaj put do temišvara, plus transfer do aerodroma, i što je ipak malo jeftinije doći sa Malpense koja je glavni aerodrom, nego iz Bergama. Manje više svede se na isto. ;).. Naravno ako ti je Milano poslednje odredište, ako ideš dalje ryanairom, onda je već druga priča :)

Za presedace tih 40tak evra u pravcu nije lose za kasnije kombinovanje sa Easyem. Za povratak bolje juriti Brisel ili Memmingen jer koliko vidim nije bes jeftino spavanje u blizini Malpense.

Ma ja sam Temišvar pomenuo čisto poređenja radi. Sve ima svoje prednosti. Tako npr. onome ko ide turistički u Milano se isplati i da vidi Bergamo koji je prelep gradić. Ali ovo je sigurno bolja varijanta.

• Author

Pa da i to što kažeš, inače, znate šta mi je privuklo pažnju: AirOne 79eur jedan smer Milano - Sankt Peterburg. Može biti interesantno :)

Sve je to lepo, ali mi nije jasno zašto za Italiju iz Beograda postoje SAMO linije za Rim i Milano??? A centralna Italija, Bolonja npr.? Toliko italijanskih firmi po Srbiji a samo dve destinacije  :? :? :? Znam sad, reći ćete ima iz Temišvara. Ima, tako sam i letela letos, ali to je dodatni trošak i vremena i novca.  A najviše me ubedačilo dok sam sedela i čekala let na aerodromu u Temišvaru, gledam onaj semafor, ali od 10 letova bar 7 su bili za Italiju (razne kompanije, razni gradovi). A u Italiji svako mesto preko 50.000 stanovnika ima aerodrom:-) Npr. Rimini, Forli, Bolonja, tri aerodroma u prečniku od ajde 200km... A iz Beograda i dalje - samo Rim i Milano:-(

Nema smisla porediti se sa Rumunima. U italiji zivi vise od milion Rumuna, a Srba svega 70.000. Koliko ljudi iz Srbije godisnje poseti Bolonju (ili obrnuto) iz turistickih, poslovnih ili porodicnih razloga? Verovatno ne vise od nekoliko stotina. Uostalom, Bolonja je na sat vremena vozom od Milana.

Pa da i to što kažeš, inače, znate šta mi je privuklo pažnju: AirOne 79eur jedan smer Milano - Sankt Peterburg. Može biti interesantno :)

Mislis Venezia - Sankt Peterburg?

• Author

Pazi debila ja permutovao, jeste Venecija. E crap. Al opet može biti cheap način doći do Peterburga

• Author

Hmm pa manje više, al ako je u jednom smeru onda jeste najjeftinija, povratna može da bude jeftina i iz BEG. Samo što je vreme sletanja u Sankt Peterburg nešto debilno kasno u noć (leti Lufthansa preko MUC ili FRA)