Jump to content

Featured Replies

Meni nije jasno-kad odem na JAT-ov sajt i otkucam datume kada bih isla npr.sredina marta i povratak sredina aprila...izbacuje mi cenu od 160e a ne cenu od 133e a toliko pise da kosta povratna karta do Milana  :?

I mene isto interesuje Milano.Al u junu.I izbaci mi da je ukupan trosak 143 evra (133+10 evra za izdavanje karte il sta vec).

A zvacu ih sutra kad ustanem da vidim zasto nece da mi prihvati broj kreditne (Maestro) kartice,pa da mi naplati to vec jednom.

Ja danas svratila do JAT-a i ljubazna gospodja mi je sracunala cenu i iznosi 175e ..... kud se denuse ona promocija od 133e ???:x

Promocija je uvek za kupovinu preko neta. Kad kupujes kod njih na salteru onda oni nakarikaju neke dodatne takse.

Ja sam jednom prilikom kupila kartu preko neta i svratila do kancelarije i oni mi fino odstampali kartu

;D

Ne mogu da verujem koji su likovi ti iz JAT-a :x

Imam pare,imam kreditnu karticu,hocu da kupim kartu,ali debili tamo primaju ISKLJUCIVO Visa i Master kreditne kartice :bang:

Odem u banku da izvadim to cudo,kad oces malo sutra - procedura za dobijanje Visa kartice traje 15 dana :bang:

Znaci,ubicu nekog :psuje::death:

Ti si jos veci lik sto se nisi dobro informisao :) Zamoli nekog da ti kupi kartu i problem resen! A Visu izvadi, trebace ti! Ne znam sta trece imas, American express :?

Dragance...meni je logicno kad covek ima karticu i kad ima pare na njoj i kad hoce da kupi nesto od prodavca,da taj prodavac ne filozofira tu mnogo dal je kartica plava il zelena,dal je okrugla il cetvrtasta,ovakva il onakva,vec da uzme pare sa nje i da meni da to sto zelim.

Ni na kraj pameti mi nije bilo da su takvi sabani,da ce insistirati na nekim posebnim karticama.

Umesto da insistiraju na param (sta ih briga za kasticu kakva je) :roll:

EDIT:

Moracu da otvorim novu temu,valjda mi necete zameriti...posto mi je hitno :)

Dragance...meni je logicno kad covek ima karticu i kad ima pare na njoj i kad hoce da kupi nesto od prodavca,da taj prodavac ne filozofira tu mnogo dal je kartica plava il zelena,dal je okrugla il cetvrtasta,ovakva il onakva,vec da uzme pare sa nje i da meni da to sto zelim.

Nazalost, realnost je daleko od onoga sto si ti zamislio da jeste :) I nije problem u JATu, svaka aviokompanija prima odredjeni tip kartica, pa se ljudi dovijaju na razlicite nacine. Nije ni kartica od svake banke ista, itd, itd.

Koliko vidim na sajtu JATa, izgleda da oni primaju samo kreditne kartice, i to Visa, Mastercard ili DinaCard, sa napomenom da bi uskoro trebalo da bude omoguceno placanje i sa American Express i Diners Club karticama. Dakle, pre svega, treba ti kreditna kartica! A oni verovatno imaju razlog zasto su to bas tako regulisali.

JAT prima i Visa Elektron debitnu karticu.

Ja sam vise puta kupovala karte na njihovom sajtu sa njom.

Budite strpljivi malo, uskoro ćete imati svaki info o plaćanjima koji Vam je potreban. Ako je nekome potrebna pomoć oko kupovine u naredna dva dana, a nalazi se u Beogradu, neka mi šalje privatnu poruku da vidimo da li mogu da pomognem i kako ;)