Jump to content

Featured Replies

Dobro de, da li je 19. konacan datum? Neki moraju da traze slobodne dane, valjalo bi znati i kad. :) Ova prognoza meni deluje isto za oba vikenda.

19.05. je Noć muzeja, ajde da bude oko Dana mladosti, pa da vam se pridružim  :)

Narode, u skladu sa svim iznetim predlozima, planinarenje će biti 26. maja na Beljanici. Tako ćemo u skladu sa tradicijom opet biti na planini kad je Evrovizija, a ko hoće na glasanje (drugi krug predsedničkih) i Noć muzeja, može posle i na planinarenje :)

Možete slobodno da planirate ovaj datum, najava na sajtu će ići kasnije :)

На планини Бељаници скупили се сви путници,

скупили се и сви зборе да разапињу шаторе,

на вр' брда у по ноћи, питају се Марина оће л' моћи,

Маринин се глас из шатора чује: "Ди је медовача? А, ево ту је!"

И "Јелена" из Пазове добија нове никнејмове,

а Ацкета хода први, планину ће да нам смрви,

Кика виче: "Ајд полако, вид'те да сам се угојио јако",

те Нина ће с аждајом у руци некако на потегни-повуци,

јер Слоба ће слабо пити, шатор ће му врећа бити,

и Спавач ће нешто да изусти - ако га жена пусти.  ;D

Iz kog mesta kreće napad, pa da smislim kako da dođem tamo  :yok::stop: Žagubica, Despotovac, Krepoljin...?

To!  clap.gif' alt=':clap:'> Hvala za datum, sad moram Jaki da kažem da mu otpada Kumrovec :D Kao i da ga nema u pesmi  :P

А кад Јака чу позив за планину стаде питат своју жену Нину:

"Нина, душо, пијандуро стара, не загуби дете и држ' се другара"

Zamolio bih one koji planiraju da na planinarenju doniraju za Putničku kuću da ne čekaju taj datum, pošto bi nam puno značilo da što pre znamo kojom sumom raspolažemo. Kraj maja je već vrlo, vrlo kasno s obzirom na količinu posla koja treba da se uradi. Hvala na razumevanju flowers::

• Author

Ja cu da uplatim cim sletim... racunaj 15tog idem oma u banku.

Posto ovog vikenda ne radim nista, napisacu najavu za planinarenje za Beljanicu  :dance:

e, da nema neko dve vrece koje mogu da se spoje? mi imamo vrece, ali nisu kompatibilne, pa ako bi neko zeleo da se privremeno trampi, bili bismo zahvalni.

Ja imam dve iste, spojive, ali su to one obične kineske, tanke, pa sad....

Da ne planira neko iz BiH da ide, da ga zamolim da ponese pare za putnicku kucu?

Odgovaraju Doboj (radni dani) ili Tuzla (vikendom). Ako Cruela planira vozom iz BG za SA to bi mi godilo... Ne znam putanju kojom ide bus za Mostar, ali ako ih put navede blizu ovih krajeva bilo bi super...Uglavnom, nadam se da cemo se uganjati :)

За све посетиоце ове теме треба напоменути да је званично објвљена вест на насловној страни сајта.

Како ствари стоје, за сада, дефинитивно идем као претходница 25. маја (петак). Ићи ћу колима а за расположива слободна места у колима и у шатору итд јављам доцније.

Ево вам и овде Слобин позив на Бељаницу  :banana:

sloba-planinarenje.jpg

Јован ти неће помоћи! Само ће ти можда опростити јер он је... Хаџизила!

jovan-planinarenje.jpg

Hadzizila da se javi! ide se u petak. prethodnica. Bjuti njegovijem kolima japanskijem i mojem kolim franciskijem!

Kod mene su sutasa, mala ala i najteza evropska glava. Eventulano moze jedna mala osoba, sitna dusa da s uglavi :)