Jump to content

Featured Replies

Posted

tribina-thumb.jpg

Održane dve tribine o kulturi samostalnih putovanja - prva u Beogradu, druga u Pančevu. Obe tribine bile su veoma posećene, a ukoliko niste bili među posetiocima, ostaje vam da pogledate fotografije i vidite šta ste propustili.

Pročitajte ceo tekst

”Их каки сте!” (бјути стајл)

Упутство како да читате фотографије:

Фотографије 1, 2, 3: Лазар прича о својем путовању по Сибиру, преко 25000км, 300 динџи ”завршена” пословна виза у МУП-у...

Фотографија 4: Антон прича о својим искуствима. Неке од мисли - ”Да бисте путовали, морате пре свега имати жељу. Морате кренути већ ове године!”

”Нисам ожењен, а ни не намеравам. Цео свет је једна велика породица и друга ми не треба.”

Фотографија 5: Припреме пред почетак другог предавања.

Фотографије 6 и 7: Антон записује своје мисли... Одговара на питања.

Фотографије 8 и 9: ”Само путовање нас није коштало ништа више него да смо остали код куће”

Фотографије 10 и 11: ”Да би се свет заиста упознао, потребно је дотаћи га, омирисати га...”

”Данас и поглавице Масаја имају профил на Каучсурфингу...”

”Тешки ратови и сиромаштво не смеју бити изговор за апатију и пасивност!”

Фотографије 12, 13, 14, 15... наставиће се...

Tribina u Beogradu je bila inspirativna, zanimljiva, edukativna i sve pohvale Lazaru, Urošu, Antonu i ostalima koji su učestovali u organizaciji.  clap

Mogao je Lazar da više obrazloži "težak prelazak nekih granica"  ;D

• 3 weeks later...

Momci super ste! Bio sam na tribini na VTS-u, odusevili ste me. Nadam se da se vidimo u Istanbulu :)

Iako nisam uspeo da nađem odakle je, strankinja je, koja kada bi živela tamo odakle je, verovatno bi toliko trošila na dve nedelje, smeštaj, porez, i te stvari. Zar ne?

Ispunio sam kontaktnu formu na sajtu u vezi nove tribine i nisam dobio odgovor. Molim admina da proveri meil ili da mi se javi na pm.

Hvala unapred :)