Jump to content

Featured Replies

Posted

Tražim cimerku za put na bilo koju egzotičnu destinaciju: Havaji, Kuba, Tajland, Dubai, itd... Ma bilo šta samo da je daleko i egzotično.  ;D Već godinama pokušavam da odem, ali ne uspevam zbog nedostatka društva jer su im previsoke cene aranžmana, a sama baš i ne bih išla.  :cry22:  Ako ima neko zainteresovan neka piše i predloži svoju rutu na koju je odlučan da ide.  :party:  Meni bi najviše odgovarao kraj jula - početak avgusta ili kraj septembra. Pre puta upoznavanje, a tu je i face.  :)

• 2 weeks later...

Hajde na Bali, ja sam planirao odem tamo.

U dubaiju sam bio desetak puta, i iskreno nije me preterano dojmio nono

Kuba mi je san ali nista od toga skoro.Te destinacije su malo bolje u septembru po meni al sta znam,srecno u svakom slucaju.

Pedja sto si isao 10 puta ako ti se nije svidelo ?

Ma, bio sam poslom tamo pa vidjeh i ono sto obican turista ne vidi prilikom jednog obilaska.

• 2 months later...

ako Vam treba drustvo ja sam za, tajland, malezija, singapur, hong kong, bio sam dole vec 2x ukupno ~5 meseci, jedini uslov sa moje strane je da se ostane 2+ meseca i da imamo pristup internetu, sto uglavnom nije problem :)

• 3 months later...

Ja sam za neko egzoticno putovanje mogu kraj Oktobra,a mogu i posle Nove Godine Januar-Februar.Moze Meksiko,Sri lanka,Maldivi,Dominikana ili neki drugi predlog (bio sam Tajland,Kambodja,Kuba).....ako ima neki zainteresovan za druzenje sa nekim predlogom,muskarac ili zenska osoba pisite.

Idem na Tajland od sredine oktobra, na 25 dana...ljudi koje znam nemaju ili odmor, ili novac, ili hrabrosti da krenu u sopstvenom aranzmanu...pa, ko zeli, moze da mi se pridruzi. Bolje je u nepoznatoj zemlji imati nepoznatog zemljaka, nego biti sam!:)

• 4 months later...

Hoce neko na Sri Lanku u krajem jula/pocetkom avgusta? Planiram put sa momkom, ostali bismo tri nedelje. Do sada smo u sopstvenom aranzmanu isli samo na Siciliju i Majorku, pa je drustvo za ovu daleku destinaciju vise nego pozeljno. :)

ja sam ljubitelj dalekih putovanja i egzoticnih destinacija, ali kako je uvek problem pronaci drustvo,volela bih da mi se javi neko slican.Individualna putovanja ili low cost aranzmani

• 2 weeks later...

Na Kubi sam bila (može opet  :D) Sada bih do Dominikane, u martu. Ko će samnom?  :party:

• 3 months later...

Pozdrav...  :) Hteo bih da putujem na neku destinaciju koja nije bas blizu,znaci na neku egzoticnu destinaciju...U obzir dolazi dosta toga, od Japana do Perua hehe...

Mesec bi bio avgust ili kraj jula.. Preko agencije ili individualno...

Ako neko STVARNO razmilja o takvom putovanju , neka mi posalje poruku na mail radi daljeg plana..

[email protected] Nikola

:D

hey drustvo...ja planiram Tajland krajem oktobra ili sredinom novembra,to bi mi bila prva daleka destinacija pa cu ici preko jedne od agencija koja se bavi avanturistickim putovanjima...i da,low cost-ovima... :) razmatrala sam i indivudalno putovanje,ali tesko je naci thai agenciju koja ima manje komercijalne ekskurzije..dok jedna od nasih agencija preko koje bih isla,u aranzman ima ukljucen Bangkok,trekking do sela gde zive plemena razlicitog porekla,tri noci tamo,i ostale ekskurzije sa odmorom na ostrvima... :music: jos uvek nisam rezervisala,gledam preko travel house-a smestaj+avion Jamajka,Kuba,generalno Karibi mogu da se nadju i za manji novac od ovog Thai aranzmana...inace,Tajland planiram na 15 dana......bilo bi ql da se oformi grupica... :gossip: javite se ako ste raspolozeni..  :dance:

hey drustvo...ja planiram Tajland krajem oktobra ili sredinom novembra,to bi mi bila prva daleka destinacija pa cu ici preko jedne od agencija koja se bavi avanturistickim putovanjima...i da,low cost-ovima... :) razmatrala sam i indivudalno putovanje,ali tesko je naci thai agenciju koja ima manje komercijalne ekskurzije..dok jedna od nasih agencija preko koje bih isla,u aranzman ima ukljucen Bangkok,trekking do sela gde zive plemena razlicitog porekla,tri noci tamo,i ostale ekskurzije sa odmorom na ostrvima... :music: jos uvek nisam rezervisala,gledam preko travel house-a smestaj+avion Jamajka,Kuba,generalno Karibi mogu da se nadju i za manji novac od ovog Thai aranzmana...inace,Tajland planiram na 15 dana......bilo bi ql da se oformi grupica... :gossip: javite se ako ste raspolozeni..  :dance:

ne razumem, jel ti trazis grupicu za odlazak na putovanje na thai, ili trazis grupicu koja bi sa tobom u agenciji uplatila turu za tajland?

ako je ovo drugo u pitanju, tesko ces ovde naci sagovornika, a i sta ce ti, oni u agenciji sigurno ce imati bar 7-8 ljudi koji ce ici na tu turu..jer ako imaju manje ljudi, otkazali bi turu hehhe...

ako je prvo u pitanju, ima nas poprilicno koji svake zime blejimo po tajlandu i tim krajevima, pa mozemo uvek da se izdogovaramo da budemo negde zajedno, u zavisnosti od interesovanja za odredjena mesta...

btw. malo je thai poskupeo u zadnje 2 godine, ali evo, da ti kazem okvirno cenu za 15 dana tamo, naravno, bez agencije :LOLLL:....bilo bi negde oko 500 evra za avion, iz bga, ako sad kupis kartu..i ukoliko zelis da putujes na sever, bankok, i ostrva, onda oko 700-800 evra, al ovo je baas onako, siroko, sa svim ulaznicama, prevozom, izlascima svako vece, i klopom po restoranima, smestaj u osrednjim bungalovima, i boljim hostelima, i naravno, nesto garderobe i suvenira hihihi

racunaj, 30 evra po danu za smestaj, klopu, izlaske i skuter, a ovo resto para ide na prevoz do severa, od severa do bankoka, pa od bankoka do ostrva i nazad, ulaznice, i lokalne ture, i garderobu...

hvala na informaciji o cenama.. prechesljavam o thailandu aktivno protekla dva meseca i i dalje sam neodlucna oko rute  :? nope,nisam to mislila,vec,posto je tema- drustvo za egzoticne destinacije-mislila sam da se pridruzim grupi na nekoj od njih,ako se oformi,jer je individualna varijanta svakako jeftinija...ne mora da bude thailand..ukoliko ne,dajem predlog za putovanjce preko ove agencije posto bih se ja onda odlucila za tu varijantu,da skratim si muke  :bang:...u tom slucaju bih svakako imala drustvance jer,da,u takvim varijantama ljudi putuju uglavnom single ..neko je spomenuo u postu da bi i aranzman preko agencije dosao u obzir,pa rekoh,da dam predlog zacetniku ove teme.. :) anyway,tnx a lot

hvala na informaciji o cenama.. prechesljavam o thailandu aktivno protekla dva meseca i i dalje sam neodlucna oko rute  :? nope,nisam to mislila,vec,posto je tema- drustvo za egzoticne destinacije-mislila sam da se pridruzim grupi na nekoj od njih,ako se oformi,jer je individualna varijanta svakako jeftinija...ne mora da bude thailand..ukoliko ne,dajem predlog za putovanjce preko ove agencije posto bih se ja onda odlucila za tu varijantu,da skratim si muke   :bang:...u tom slucaju bih svakako imala drustvance jer,da,u takvim varijantama ljudi putuju uglavnom single ..neko je spomenuo u postu da bi i aranzman preko agencije dosao u obzir,pa rekoh,da dam predlog zacetniku ove teme.. :) anyway,tnx a lot

moj ti je savet da das nekoliko predloga na odvojenim topicima, ako vec nisu otvoreni, onda otvori nove...jer ovako uopsteno ljudi cesto i ne procitaju..btw. sto se tajlanda tice, jako puno grupica se formiralo ovako, preko sajta, i to, koliko mi se cini, bar jedna godisnje...tako da se nadam da ces i ti naci bar 2-3 saputnika...ja, nazalost, ove zime necu moci ranije da odem, i da ostanem duugo  :cryy:, ali cu otici u aprilu...takodje, za j. ameriku se lako formiraju grupice, kao i za jugoistocnu aziju..

sto pre se oformite, bolje , zbog avionskih karata...sad npr. jos uvek ima dosta povratnih karata beograd-bankok, za 450 evra, sto je odlicna cena...za kuala lumpur 500, dzakarta 600 itd...treba uhvatiti te cene, to su za letove iz evrope stvarno odlicne ponude, jer je beograd nova destinacija za dosta bliskoistocnih kompanija, pa daju dobre cene...