Jump to content

Featured Replies

Putopis je mogao prilicno da se skrati "redakcijski", buduci da ne vredi ove cetiri strane. Pocetak teksta i poslednja strana znace, ali veci deo teksta nije ni zanimljiv ni znacajan za nekog koga zanima Grenobl.

* ostatak uklonjen, jer je napisan u neprilicnom afektu

Fotke su super, posebno one a la Milka, a i putopis je lagan za čitanje, opu?ten stil, nije faktografski-ličan...

?ta ja znam, meni se sviđa  :roll:

:mrgreen:

a ti Omu zavr?avaj to svoje... (pazi ko mu ka?e)  :grin:

Slikice nisu loshe ali je malo vishe pisano o tom seminaru ... ok ima zanimljivih trenutaka i tamo ali mislim da je to nepotreban deo teksta...

i onaj komentar o poslasicarstvu  :?

Svideo mi se putopis i ne smatram suvisnim tekst o seminaru,cak mi se i dopada ideja da se mladima i na ovaj nacin priblize seminari koji postaju sve znacajniji vid mogucnosti za putovanja i olaksavajuca okolnost za dobijanje vize.Postoji masa slicnih seminara pa je za nekoga ko jos nije ucestvovao ni na jednom seminaru ovo prilika da se mozda ohrabri za prijavljivanje istog i na taj nacin proputuje.

po meni, ovo je odlican putopis :)

deo "o seminaru" meni se uopste ne cini da je "o seminaru" vec jako dobro opisuje jednu citavu supkulturu koja trenutno zivi i radi u nekom drugom gradu tamo negde, sto do sada nismo videli u putopisima na ovom sajtu... mislim da moze da se stekne jako lepa slika o barem jednom delu populacije nasih, recimo, vrsnjaka tamo, a u prilicnoj meri i o citavom gradicu.

osim toga, ima nekoliko zaista odlicnih fotki, a i zasmejala sam se naglas par puta na  suptilno-ironicne duhovite opaske :) sve u svemu, moja ocena je extremno pozitivna  :spot:

Sa ovog topika je obrisano najmanje tri posta koji su bili umereno kritikovali putopis.

Elem, kao sto vec napisah, nemam nista protiv opisa seminara ali samo u nekoliko recenica.

Putopis je dobar, ali daleko od odlicnog.

Sto se samog teksta tice, sve je nekako nabacano bez ikakve ideje odnosno koncepcije.

Izdvojio bih dve recenice sa prve strane.

"Međutim, super stvar je ?to bukvalno na svakom ćo?ku pi?e kako se zove koja ulica, a svako malo ima? i table s mapom tog dela grada i označenim mestom gde trenutno stoji?, tako da te?ko mo?' se izgubi?. "

" Svi govore francuski, pogotovo Francuzi, ali malo ko govori engleski, pogotovo Francuzi. "

Slike su dobre.

U svakom slucaju je za pohvalu kao prvi putopis.

Nadam se da komentar nece nikome zasmeti bez obzira sto nije pozitivan kao prethodna dva (iskljucujuci obrisane) te ce kao takav ostati ovde do daljnjeg.

"Neka cveta hiljadu cvetova."  :wink:

Ja bih rekao da je tekst osve?avajuće drugačiji od onoga ?to smo inače imali prilike da čitamo. Nisam svakog dana raspolo?en da čitam lirsku prozu ili avanturističke putopise.

Konverzacijski ton, par duhovitih zapa?anja i dobrih fotki - meni je bilo zanimljivo da pročitam.

Lose je citirano!

Pisalo je "umereno kriticki nastrojeni" a ne "umereno kriticni"? :LOLLL: prilicna je razlika u znacenju!

Vrlo je zanimljiva i cinjenica da su izbrisane i privatne poruke  kiklop

• Author

Miroslave, niko ti nije brisao nikakve privatne poruke. Mislim da moderatori čak i ne mogu da obrišu tuđe privatne poruke.

Kada se loguješ, piše ti, u vrhu stranice, koliko privatnih poruka imaš. Moguće je da si sam nešto obrisao, nehotično... ja sam ti poslednju porukicu poslao prekjuče, ako je nisi dobio, poslaću je ponovo.

Ja ih nisam obrisao? :102: verujem da su nestale iz istog razloga kao i ostale sa foruma negde oko 15h.