Jump to content

Featured Replies

• 2 weeks later...

Trebalo bi da moze. Imas sve potrebne podatke o deviznom racunu. Samo najavi kad budes uplatio, posto kad se salje novac preko Moneybookersa, on ne legne direktno na racun, vec je potrebno prvo u banci potvrditi koja je svrha uplate, valjda i popuniti neki formular. Tada bi neko otisao do banke i to regulisao, uspesno, nadam se!

Hm, niko od nas nema moneybookers account, ali ako može direktna uplata na račun kao što kaže Draganče, onda super! Druga opcija bi bila Paypal. Ako neko ima želju da nam uplati donaciju preko tog sistema, nek mi pošalje poruku ili ostavi komentar :)

Imam ja moneybookers :) Moze da uplati kod mene, a ja odatle mogu na svoj racun, pa odatle na racun KPS-a. Ko hoce da uplacuje tako, neka mi posalje pm. Da bude neke vajde i od tog moneybookersa!

Chivitli je u pravu! Ja sam uplacivao pare samo na svoj racun, a jednom sam probao i na racun nekog hostela, ali se ispostavilo da oni nisu imali moneybookers nalog, pa sam morao da vracam pare na svoj racun, uz gubitak provizije i neobavljenog posla :psuje:

Imam ja moneybookers :) Moze da uplati kod mene, a ja odatle mogu na svoj racun, pa odatle na racun KPS-a.

Ovako je najbolje :)

• 2 weeks later...

E ljudi ortaci i ja krecemo put Istanbula u julu. Bice nas 4-ica i možda još neka koleginica ako bude htela.Novac skupljamo koliko možemo pa ćemo da uplatimo sad za neki dan..Kako će biti organizacija? Kome ćemo trebati da najjavimo dolazak? I kada?

Sve najbolje dragi backpacker-i!!!

Zdravo :) Postavićemo na sajt formular za najavu dolaska u Putničku kuću. Ne znamo još kada, ali biće blagovremeno, svakako ili krajem ovog meseca, ili početkom sledećeg. Što se novca tiče, ne brinite. Nije bitna suma, nego gest i dobra volja  flowers::

Jedno pitanje u vezi novca..Pošto je ovo žiro račun za uplate iz Srbije, što znači da mogu da uplatim u dinarima? Nadam se da to nije problem?

Pozz

Procitao sam u ovim komentarima da se neko javio i ponudio da organizuje zurku na kojoj bi pare od ulaza isle za Putnicku kucu.To bi stvarno bilo super, i tako bi brze i vise skupili novca.

Ja cu uplatiti nesto novca cim mi uplati Omladinska zadruga..Duguju mi pare.Rekli su za neki dan.  :)

Ovo je jedna od najboljih ideja za koje sam cula u poslednih x godina, na ovim nasim prostorima. Ja uplacujem od plate- krajem ovog meseca :)

ja bih jedno pitanje,ako moze..Posto je ideja genijalna..stvarno svaka cast...da li ce biti potrebne rezervacije ili ne??

Postavićemo na sajt formular za najavu dolaska u Putničku kuću. Ne znamo još kada, ali biće blagovremeno, svakako ili krajem ovog meseca, ili početkom sledećeg.

Bravo!!  clap.gif' alt=':clap:'>

Svaka čast ljudi! Izuzetno mi je drago što smo uspeli da sakupimo novac za ovako divnu stvar. Iskreno sam se bojala kako će ići, ali ponosna sam na ljude koji su prepoznali vrednost ideje i podržali je  :)

Vidimo se u Istanbulu! flowers::

Svaka cast svima koji su doprineli da ovaj projekat uopste krene u realizaciju klanj::

Sad zapravo tek pocinje ono pravo, a bice jako puno posla oko organizacije i ljudima koji ce to da rade sigurno nece biti lako! Ali ce sa druge strane sigurno predstavljati i veliko zadovoljstvo, zahvaljujuci svima vama koji cete, na ovaj ili onaj nacin, biti akteri u celoj prici!

Jos samo da napomenem, da je 800 evra bio neophodan minimum sredstava. Dakle, donacije su i dalje dobrodosle. Jer, kao sto pise u tekstu, bice svakako iskoristene pametno.

"Pitanje: Šta će biti ako skupimo previše?

Odgovor: Inšalah! U tom slučaju, putnička kuća će biti prostranija, na boljoj lokaciji, sa priključkom za internet itd. Ukoliko se desi da nešto preostane, to ćemo upotrebiti za sledeću Putničku kuću."

:pivoooo: