Jump to content

Featured Replies

najbrze  : avionom

najjeftinije... : bojim se da je isti odgovor..

A u parama... mislim da ti je jedna od najpovoljnijih solucija preko Istanbula preko KL Malezijom... oko 650eur je povratna ili KLMom iz npr Minhena za 700e

Moze i Katarom ali ima stajanje vise i mislim da je bilo overnight u Dohi mada proveri. Tu na akcijama mozes dosta dobro da prodjes.

Moja drugarica je isla iz Malpense proslog maja za 700e sa Singapore Airlines a evo kako vidim i sada moze sza slicne pare da se ode i vrati

5 8 SQ 377/SQ 948 MXP 1:05PM DPS 9:30PM 26h 25m via SIN

5 25 SQ 943/SQ 368 DPS 1:05PM MXP 8:20AM 25h 15m via SIN

€ 715.00

• Author

Hvala Wolf.

I ja sam gledao ove opcije. Htio sam da vidim postoji li neka opcija preko low cost kompanija. Ima dobra konekcija Tiger Airways iz Singapura za Bali.

Mozes da izlomis putovanje i lovis kojekakve low costove ali ce kada se sakupe karte, provizije, prtljag...negde i spavanje jer nema dobrog uklapanja...skupje da te izadje. Da bi dosao do Singapura opet ti treba min 500e pa onda sabiraj uklapanje sa low costom, i sve nabrojane stavke. Mozda mozes da izadjes koji evro jeftinije ali mislim da nema rezona...izgubices dosta vremena za malu razliku u ceni. S tim, racunaj da je to dalek put a u redovnim kompanijama imas i klopu i dovoljnu kilazu za prtljag...

• 1 month later...

Jesenas Qatar na promociji je imao povratnu iz Budimpeste za oko 320eur.