Jump to content

Featured Replies

Posted

Eto razmislajm se o putu za Kuwait u posetu prijatelju ........pa ujedno kontam koja bi bila najpovoljnija varijanta ....nesto sam razmisljao da idem do istanbula pa onda odatle da hvatam let za kuvajt preko Air arabia ......posto i sam nemam puno iskustva sa trazenjem letova ...ako ima neko neki predlog ili je skoro isao na tu stranu nek baci koju ideju

• 1 month later...

A i tebi se bas ide tamo kad za mesec i po dana nisi nista nasao :)

www.kayak.com, pa pregledas letove iz BGa i okruzenja, da vidis sta se nudi. Iz BGa ti je svakako najbolje Flydubaijem, cena povratne karte je oko 440 evra. Ako se uporedi sa cenama iz Budimpeste i Rima, recimo, da se zakljuciti da ti je to zapravo i najkomotnija i najpovoljnija kombinacija.

Ta tvoja kombinacija, nekako do Istanbula, pa onda Airarabijom se ne isplati. Cene kod Airarabije su prilicno visoke.

Eto, citavih 5 minuta moje pretrage, a sta si ti radio citavih mesec i po :maddd:

Eto, citavih 5 minuta moje pretrage, a sta si ti radio citavih mesec i po :maddd:

Covek je objasnio od pocetka da se ne razume u online kupovinu letova. Ne vidim cemu krajnje neljubazno obracanje.

• Author

Ma nije da nisam nista nasao nego uvek imam utisak da sam nesto propustio kod tih letova i da negde ima nesto povoljnije pa me zanimalo tudje misljenje, Inace Juce mi je potvrdjeno i najverovatnije cu ostati tamo neko vreme posto je iskrsla prilika za posao ... U svakom slucaju hvala za vreme koje si izdvojio.

E, pa super! Ne znam kad tacno ides, moguce je da postoji i nesto jeftinija varijanta sa nekim kombinacijama, ali ja za takve kombinacije ne znam :) Ali, svakako ne mislim da moze biti mnogo jeftinije, osim ako se ne pojavi neka ludacka promocija odnekud. Tako da je pitanje da li se isplati cimati se, presedati, ludovati, kad vec imas lepu konekciju Flydubaijem.

• 2 years later...

Jel bio netko tamo, kakva su vam iskustva? Kakav im je životni standard, klima, uvijeti za ostajanje na duže i slično? Kakva je država uopće? Ja razmišljam da potražim neki posao tamo iz oblasti IT.

Pozdrav Saro, moj kum se preselio zbog posla u Kuvajt pre nekoliko meseci i radi baš u oblasti koja te zanima. Ako do sada nisi dobila željene informacije, ili pak su ti potrebne dodatne - samo mi pusti poruku , a ja ću mu proslediti u toku dana sva pitanja koja imaš.

Svako dobro ti želim, Vukašin.

• 1 year later...

Vukašine, kao se rešava pitanje vize? Pisala ovom konzulatu, ali nešto ih nema da odgovore, a nisam u Srbiji trenutno. Treba li nam viza i dalje za Kuvajt, i onda vadi li se u konzulatu ili na aerodromu? Hvala

Edit:

Ok, pronađoh info na mfa, makar nešto za početak :smile: 

http://www.mfa.rs/sr/index.php/konzularni-poslovi/putovanja-u-inostranstvo/vize-za-inostranstvo-i-informacije-o-drzavama/100-spisak-zemalja-za-putovanje-u-inostranstvo/10551-kuvajt-konz?lang=cyr 

Edited by Inna.Iva