Jump to content

Featured Replies

Posted

Dragi svi  :)

Evo ovih dana pokušavam naći put do Grčke, točnije Zagreb-Atena vlakom ali kad gledam po internet stranicama, na svima piše da do daljnjega međunarodni vlakovi ne prolaze kroz Grčku.. Frend me uputio na ovaj sajt, pa ako je neko slučajno putovao u zadnje vrime ili ima neke informacije, bila bi Vam zahvalna :) I platila bi kavu ( ili pivu) ako ste na nekoj stanici u prolazu di se staje ili presjeda ;)

Fala lipa.

H.

• Author

:( ja sam se nadala da će me neko razveselit s nekom pozitivnom informacijom.. bas shit..a ništa, vidit ću taj bus, al mislila da sam i prije naletila na tu info, ali vozi nešto full puno sati..

u svakom slučaju, fala ti puno na odgovoru :)

Ima bus iz Novog Sada i Beograda,redovna linija..znaci vlak do BGD..pa poslije bus..provjereno!!

• Author

fala vam puno :)

ja sam tila vlakom jer mi je to najlakse da bukiram direktno iz Zagreba, jer ovako mi se može dogodit da nema linije kad dođem tamo, ili da nisu točne info na stranicama...mi na Balkanu nismi baš jaki s točnim, ili ikakvim informacijama na internetskim stranicama... :)

Ali imam frendove u Beogradu, pa ako ima ta direktna linija, reći ću im da mi bukiraju kartu prije nego dođem :)) Ili ta opcija Skop-Sol- Ate je isto kul, vlakom mi draže putovat long distance.

thanx!

• 2 weeks later...

duze bi ti putovao voz iz Beograda nego bus.................citavih 6 sati. tacne su informacije na sajtovima kao i polasci. Simeonidis tours izgooglaj pa ces naci, svakog utorka i petka iz Bg-a, provereni i tacni, zivim u Gr.

Mada jos bolja ti je varijanta do Budimpeste pa ryan-om ili wizz-om do Soluna, karte su jeftine

Zna li neko planiraju li da vrate te vozove sad za leto? I koja je najjeftinija opcija iz Beograda do Atine, moze i sa presedanjima? Jos ako bi imao neki popust za mladje od 26 godina. Hvala

On 4/1/2012 at 5:34 PM, babareebu said:

Steta,pa jos prosle godine je bio direktan voz Ljubljana-Solun...

Nije bio prošle godine. Ukinut je pre 3-4 godine.

• 1 month later...