Jump to content

Featured Replies

Posted

Okusao sam srecu u ovom takmicenju, izdanje za mart mesec, pa ako Vam se svidja neka od fotografija mozete da glasate preko sajta http://livinginbelgrade.com/photo_contest.php

Mozete glasati i vise puta ali najmanje sa 12 sati pauze izmedju glasanja.

Ako nagrada bude kao i proslog meseca (turisticki vodic Beograd/Srbija)i osvojim je :), dajem predizborno obecanje da ce knjiga biti dostupna preko ovog sajta, onima kojima zatreba da eventualno organizuju neku turu za prijatelje iz inostranstva. :) (Knjiga ce se prebacivati od jednog do drugog zinteresovanog tradicionalnim KPS kanalima  :yok: )

Evo i ja sam dao svoj glas. Inače, ona crno bela fotografija, gde se vidi Narodno Pozorište i muzej kroz kapljice kiše, je moja :)

• Author

Dobra ti fotka. Onako "artsy". :) Imaces moje glasove do kraja takmicenja, onako, kada budem glasao za svoju sliku glasacu i za tvoju. :D

Hvala svima na glasovima i na lepim recima.

Poz. :)

Nego, što ne obrisa objektiv, ništa se ne vidi od vode? :)

Baš je fora bila u tim kapljicama :) Kliktao sam po telefonu pola sata dok nije napravio fokus njima, o ostalo zamutio.

Inače, ne morate da glasate za mene, ja sam to postavio iz zezanja. Ionako je onaj par lepši :)

• 1 month later...
  • Author

Takmičenje za mart je gotovo, zahvaljujući vašim glasovima osvojio sam 2. mesto  :banana: i dobio knjigu Srbija-turistički vodič, na engleskom jeziku. Izdanje je staro par godina, ali ima zanimljivih stvari.

Sledujući predizborom obećanju, dajem na znanje da je knjiga dostupna svakome kome treba, a živi ili prolazi kroz Beograd, odnosno spreman je snosi troškove slanja i to bez obzira da li je glasao/la na foto takmičenju ili ne. :)

Pozdrav.  :mah:

кхм... мало је офтопик, ал да не отварам нову тему:

Ако неко има добру слику  неке прославе или слику људе у народној ношњи, који једу неко печење уз хлеб и со, може да пошаље на ову е-мајл адресу   fjordallen(мајмунче)hotmail.com  Добра слика  биће у "Космополитан" магазину, уз  потпис ко је аутор. Новчане награде неће бити, колико сам разумео :-)

да, хитно је, данас - сутра

• 5 months later...