Jump to content

Featured Replies

Posted

Ok, interesuje me ima li neko neku informaciju o iole povoljnom sme?taju na pravcu Smederevo-V.Gradiste- Golubac-Ram-D.Milanovac-Lepenski Vir-okolina reke Vratna, Miroč i Deli Jovan.

U ciklonautovoj bazi jeftine spavke prona?ao sam samo ne?to u Kladovu ?to mi je malo offtrack...

HC i CS nisu od neke pomoći po?to u tom kraju ima samo par ljudi koji su mahom  u Beogradu na studijama i nisu se logovali u poslednjih par meseci...

Da, uvek mi ostaje i ono da se raspitam kod lokalaca ako neko nudi prenoći?te, jel...

Ako vreme ostane ovako lepo, poneću ?ator (da kampujem u februaru  ::crazy: ) ali bi bilo lepo za svaki slučaj znati ne?to vi?e...

Tako... unapred hvala 

:mrgreen:

edit: svakako kad se vratim dobijate detailed informacije...  :-)

U Kladovu imas omladinski centar KARAS mislim da se tako zove negde sam pronasao da on funkcionise kao hostel, takodje u blizini Kladova na reci Vratni postoji istoimeni manastir u cijoj blizini je i neki lovacki dom gde je takodje moze da se prespava. Ne znam koje su cene hotela, mislim da ne bi trebalo da bude nesto mnogo, jer na primer hotel Dunav u Kladovu ni na sta ne lici, ista je situacija i sa hotelom u Majdanpeku zaboravio sam mu ime.

Ne znam koliko ti odgovara smestaj u Tekiji mala varosica na dunavu izmedju Kladova i Milanovca....Tamo skoro svaka kuca izdaje sobe i mislim da uopste nisu skupe...(ako ti odgovara mozda mogu da pokusam da ti nabavim broj nekog od mestana koji izdaju,ali i ovako ne bi trebalo da bude problema....posto nosis sator:) u Tekiji imas divan mali kamp na dunavu ne kosta nista .......februar,Dunav  ::crazy: 

Izvini sto kasniiiiim ali....

Tek danas mi decko javio da doticna gospodja ne izdaje sobe zbog grejanja i nece da broj telefona :cry:...pokusacu da nadjem jos nesto mada...

ne znam kad ides i koliko je hitno ali pokusaj sutra da nazoves kancelariju na onaj broj oni tamo sigurno znaju jos nesto o tome ako i sami vec ne izdaju sobe.....ako saznam nesto javljam ti ....

pozdrav

• 1 month later...
  • Author

Ovo je ono sto su mi drugi poslali i sto sam sam iskopao :

Gricko sa HC-a:

Telefon turisticke organizacije Golupca. TEL: 012/78614 i 012/78145

Sto se tice turisticke organizacije u Velikom Gradistu TEL: 063/15 12 714, a 

homepage je www.velikogradiste.org.yu

Ivana i Noni sa CS-a:

spavali smo ponekad u satoru vecinom po kucama...

U Kladovu smo dali kintu kao u hostelu ali jeftinije

nego u hotelu:)

sobe izdaje Franc,recepcionar hotela!haha,cini mi se

1000din, ali skroz su ok i on i zena mu

MArijana,dobijes sprat sa zasebnim ulazom,fon iz nekog

razloga nemam pa najbolje da pozoves hotel i potrazis

Franca ali naravno ne govoris zasto,kazes da si rod:)

U Rajackim pimnicama iznad Negotina moras da se najavis

za taj jedan jedini podrum u kom mozes da spavas a tip

koji je zaduzen za to je neki Miroslav Karamancic kog

nismo nasli..

jedan od vinara,super lik od cije smo se JEDNE case

belog napili,Sasa Mihajlovic,zivi u selu Rajac:

064/2162592

Ja :

Spavanje na Srebrnom jezeru i u Velikom gradistu jako lako, ima milion hotela i hotelcica, i soba na izdavanje, od jeftinih pa do luksuznih.

U Donjem Milanovcu spavanje kod deda Milana (Rajacic Milovan) koji zivi preko puta hotela Lepenski Vir u Radnickoj 13. Telefon: 030/86-748, 062/50-87-87 Povoljno je... mislim oko 400 dinara na noc...

U selu Vratna spava se u planinskoj kuci, mora se najaviti minimum nedelju dana unapred. Covek se zove Ljubisa Matejevic a tel. je: 019/558-636 - stan, 019/558-115 - lovacka kuca

Toliko, sad ce lepo vreme pa ce moci da se spava i u satoru, pa i samo u vreci!

Vajlda ce nekome da posluzi...

:mrgreen:

Za rajacke pimnice  uvek mozete da se javite meni.....narocito leti jul avgust i dobijete spavkanje za DZ ....i vino iz podruma naravno... pijjj

Za rajacke pimnice  uvek mozete da se javite meni.....narocito leti jul avgust i dobijete spavkanje za DZ ....i vino iz podruma naravno... pijjj

chekaj bre i vino za dz?  zvizhd

• 3 years later...

na brdu iznad sela Rajac nalaze se rajačke pimnice i izuzetan ambijent restorana sv.Trifun,vl.Miroslav Karamančić ( info 064 216 2500),poseduje sobe za prenoćište kao i specijalnu ponudu zdrave domaće hrane. Čovek je ljubazan, gostoprimljiv i kulturan,začetnik etno turizma na tim prostorima.Vredi posetiti!!!