Jump to content

Featured Replies

Posted

Naisao sam na vas sajt i za pocetak imam ,samo reci pohvale ..Mnogo lepih iskustava je ovde objavljeno i prezentovano na nacin ,da i oni koji nikad ne bi pomislili na neku avanturu ,nakon citanja ispisanih  redova ,na to se vrlo brzo odlucuju i pakuju kofere:)

Hteo bi ovom prilikom da obavestim sve koji zele da se upute ,putem za jednu od prelepih pravoslavnih zemalja, Gruzija ,mogu od sada da dobiju sve bitne informacije iz prve ruke..

Odmah da napomenem da ovo ne radim iz licne koristi ,nego zbog priblizavanja dva bratska naroda ,jer sam se u to i licno uverio ,jer zaista grzujski narod voli srpski narod ,pa i ako smo daleko po kilometrima ,delimo puno toga ..To isto mogu da potvrde i clanovi  vaseg sajta koji su to doziveli..

Da se vratim na moju temu ,posto zivim u Tbilisiju ,odnosno glavnom gradu ,radim na tome da otvorim srpski   kulturni centar ,koji bi se bavio ,pruzanjem usluga ,nasim ljudima ,koji bi da dodju u posetu ovoj zemlji ..

Preciznije ,sto se tice hotela ,smestaja ,i svog turistickog menija ,mozemo da vam izadjemo u susret i naravno kad dodjete ovde imate ,gde da se obratite ..

Adresa organizacije ce biti obljavljena u skorije vreme ,posto radimo papire ,odnosno ,pripremamo sve, da to bude legitimino..

Molio bih da ako ste ste zainteresovani da za sad koristite forum ili PP ,dok ne objavim potpune podatke ..

Mogu vam dati broj telefona ili skype..

Iskreno se nadam da nisam ugrozio pravila ovog foruma ..

I na kraju da napomenem da ovo nije turisticka agencija ili tome sl..

Pozdrav i nadam se da cu uskoro videti nase ljude u ovoj zemlji, koja je veoma interesantna ..

Bravo! Svaka čast za inicijativu!

Samo jedan predlog - srpski kulturni centar treba i lokalnom stanovništvu da približi Srbiju, od Golije i Tare, do Exit-a i Novaka Đokovića, pa da se i Gruzijci zainteresuju za našu lepu zemlju i da dođu da je posete. :)

• 2 weeks later...
  • Author

Upravo se radi i  na tome da Gruzijski narod dobije dovoljno informacija ,o nasoj zemlji ali sada je najbitnije da nasi ljudi koji zele da se upute u ovu zemlju imaju info centar i sve potrebne upute ,a usput u sklopu smo Grckog kulturnog centra ,pa tu mozemo ostvariti mnogo toga ...Pozz i hvala..

• Author

Jos da dodam ,da pokusavamo da dobijemo tacne informacije o broju nasih  ljudi koji zive u Gruziji..Za sad su nam poznate  tri osobe ..

Odlicno,svaka cast,da ima neko pametan ko se setio toga!!kompletiraj informacije svakako,oko smestaja,prevoza itd,sve sto moze biti zanimljivo.