Jump to content

Featured Replies

Posted

Vidim da KPS ima svoje majice (malih brojeva ;)), značke, šolje...

Kako bi bilo da ima(mo) i svoje vizitke? Pa kad putujemo negde po svetu, pa nas ljudi pitaju nešto, zainteresujemo ih za Srbiju, damo vizitku na kojoj će biti KPS logo, naziv na nekoliko jezika, plus link na deo sajta/foruma za strance. Možda da se ubaci i onaj 2D barkod, pa kad ga uslika nekim smartfonom, da mu odmah otvori tu stranu u browser-u na uređaju. (možda sam lupio, nikad nisam koristio smartfone)

Pa te vizitke obavezno da stoje u putničkoj kući (a nadamo se i putničkim kućama), plus da možemo da ih pokupimo na još nekim mestima. Možda na forumu postoji neko ko ima veze sa štamparijama, pa da dobijemo dobru cenu štampe... A da ih naručujemo kao sada majice. Možda zvuči čudno da neko plaća iz svog džepa da bi širio glas o KPS-u (majica je korisna sama za sebe), ali to bi, u stvari, bio glas o Srbiji i svima nama. A ako vizitke budu jeftine, zašto da ne? Tako bi i KPS postao prepoznatljiva robna marka. Pa sa majica pređemo i na pantalone, patike, kape, košulje... ;D

Znam da mogu odmah da zapišu u telefon/tablet, ali to nije uvek zgodno, a vizitka ostavlja vizuelni utisak koji je mnogo jači i trajniji. Pogotovo što bi mogli da zapišu na nju i nečiji e-mail, pa da imaju dodatni motiv da sačuvaju vizitku.

• Author

Eto šta čovek propusti kad ne stopira, pa ne prati tu temu. :)

Definitivno je ovo isti koncept, znači ideje mi kasne samo 3 godine, još uvek sam bolji od bilo kog političara. ;D

Da li će da bude samo "hvala" ili sličnije vizitkarti, nije sada toliko bitno, važno da dobijemo nešto.

A onda može da se ostavlja i po ho(s)telima, kod CS domaćina, itd, ne samo prilikom stopiranja.