Jump to content

Featured Replies

Posted

etiopska-bajka-thumb.jpgStrip-verzija uzbudljive etiopske bajke o junaku iz Adi Nifasa, koga je možda zgrabila užasna besna leopardova ženka dok je sa drugarima išao u selo Mai Edegu da samelju žito u vodenici.

Autor: Vuk Palibrk

Pročitajte ceo tekst

Super pričica :)

Posebno mi je simpatičan onaj u drugom kvadratu, 4. sličica, što je zabacio glavu u očajanju i digao ruke ka nebu. Podsetio me je na Gidru (Miodraga Stojanovića) koji je u jedinom njegovom filmu "Rođen kao ratnik", tamo negde na početku kada mu ubiju ortaka, iz očaja uzviknuo "Bartl, nooooooooooo"

Sviđa!! Dobrodošao!!  :D

Izložba je daleko od tužnog juga, ali joj želim sve najbolje.

Lomi nogu, pali brk!

Baš lepa priča. Najbolje mi kad onaj ubaci "I to onako ogroman leopard"! ;D

Jedno pitanje za Vuka: zašto samo jedan lik u selu ima minđušu u nosu (kvadrant 5), da li to znači da je on poglavica (u prvom crtežu trči ispred ostalih seljana, a u drugom se češe po glavi)? I da li je to po priči ili lični pečat? :)

(hoće li biti i nastavka na temu zaljubljenog para sa pretposlednjeg crteža; ona se malo pravi blesava, ali po crtežu bi se reklo da je ljubav uzvraćena?)

Drago mi je da vam se svidja strip!

Odgovor za Caneta: sve je u stripu lični pečat i iskreno, ne znam zašto baš samo taj jedan ima minđušu. Čak nisu ni svi crni, ali bajka sigurno jeste afrička. :)

• 8 months later...

Super priča, super strip, bravo!

• 1 year later...

Super je strip. Super je i onaj lik sto cacka nos, pa se posle sladi... ;)