Jump to content

Featured Replies

Posted

Postovanje svima!

Forum je odlican i sadrzi mnogo korisnih informacija.

Naime, imam par pitanja...

Hocu da apliciram za turisticku vizu da bih isao gledati US Open 27. avg -9. sep

Verovatno cu naci neku turisticku agenciju i preko njih uplatiti  5-6 dana sa putem i smestajem.

Imam 29 godina i zaposlen sam vec godinu dana u "drzavnoj" agro-ekonomskoj firmi. Imam neku zemlju na moje ime, auto, mogao bih da pozajmim neshto para pa da nakuckam 5000$ na rachunu, izdrzavaoc sam bolesnog roditelja, bio sam u US pre 4 godine kao J1, imam par pecata od putovanja po Evropi...

Pitanja je: Kolike su mi sanse da dobijem vizu? Kada treba da apliciram? Koji dodatni papiri su potrebni da bi mi povecali sansu?

Hvala

Ima ovde tema o vizama https://www.klubputnika.org/forum/index.php?topic=2802.0

Ako imaš sve to od papira što si naveo, nema razloga da ne dobiješ turističku vizu i mislim da ne treba da lupaš glavu oko dodatnih "dokaza". Inače, preko agencije će te ceo put koštati znatno više nego što bi realno platio da ideš samostalno. Sećam se da sam prošlog leta viđala reklame par agencija baš za NYC + US Open i nekih 6 noćenja kod njih je koštalo oko 1.800 eur što je bespotrebno mnogo, za te pare može da se sedi tamo i duplo duže. Al dobro  :102: