Jump to content

Featured Replies

• Author
50 minutes ago, ThirstyTraveler said:

Vidi, meni je bitno da letim jeftino. Kad je to u pitanju vrlo dobro sam se informisao i sasvim solidno mi ide :smile:
Programi su samo "nuspojava" i nikad ne bih kupio skuplju kartu samo zato sto donosi vise milja.

Dokle god ti programi budu samo nuspojava, nemoj se puno nadati :smile:

Jasno, i meni je uvek bitno da letim jeftino, ali, nekad se desi da se malo skuplja karta kompenzuje kroz poene, pa u stvari izadje i povoljnija. Ok, presao si jedan nivo sto se jeftinih karata tice, sledeci je da prostudiras programe za skupljanje milja, pa da letis i za relativno malo para i pride zaradis i milje i status. Onda ces jednom iskusiti biznis klasu, pa ce ti se svideti, pa ces hteti opet. Sve je to prirodan proces, ako se bas dosta interesujes za to. Onda ces da dodjes do faze kad ces uzimati i neku aviokartu samo da bi skupio milje i zadrzao status, po mogucnosti neki dobar error fare. Ako budes bas ambiciozan, leteces jednom i first klasom. E, onda si vec duboko zaglibio i nema nazad :biggrin: 

Edited by Dragance

Evo mali primer od danas, da se milje mogu skupljati i bez letenja :wink:

Bukirao hotel, cena ista na svim konsolidatorima [booking, hotels, tripadvisor etc] za £1 gore/dole.

Uzeo preko RocketMiles koji trenutno imaju promociju - i zaradio 3,500 milja kod Etihada [moglo je i u raznim drugim programima, nego je meni EY odgovarao za dopunu) :smile: