Jump to content

Featured Replies

Posted

Tradicionalni Fruškogorski maraton će se ove godine održati 28. i 29. aprila, mada verujem da je to većini već poznato.

Ko planira da učestvuje, na kojoj stazi, iz kog kraja Srbije i kako putuje do planine, hoćemo li da se družimo, hoće li biti kiše i tako svašta nešto me još interesuje, pa velim ajde da povedemo malo diskusiju na ovu temu  ;)

Pa bez kise nije zanimljivo... ja predlazem da se Fruškogorski maraton ubuduće zakazuje samo na kišni vikend

:hihi:

• Author

I ima li zainteresovanih?

Na koje staze idete?

Drugarica i ja planiramo da overimo Srenju Jug (oko 50km), ali kako ona nema adekvatnu obuću za kaljavo vreme, a čini nam se da će biti tako, razmatramo odustajanje ili neku kraću stazu.

• Author

Ma gledamo se, samo ako se na vreme vratim u Srbiju, pošto imam neke Balkanflexipass karte koje sam rešio da potrošim ovih dana, pa noćas krećem kružnu turu Niš-Beograd-Temišvar-Bukurešt-Sofija-Niš i po redu vožnje i važenju karti, trebalo bi istim vozom iz Sofije da produžim opet na sever da bih stigao na maraton, bez stajanja u Nišu, prepakivanja stvari i sl.

Ali radim na tome da sve iskombinujem, a vi se organizujte za maraton, pa da se družimo tamo  :kamp:pijjj

Jel bi isao neko na maraton na neku kracu stazu, npr onu od 30 i nesto kilometara ne bitno zapadnu ili istocnu??

Ja sam se za sada dogovorio sa jednim likom iz Beograda sa CS-a i bilo bi dobro da nam se jos neko pridruzi, inace postavio sam ovo i na CS grupe Beograd i Novi Sad.

Evo ga broj, pa ako je neko zainteresovan da idemo zajedno neka me okrene: 0605189301 ili neka napise ovde.

• Author

Kasno stigoh iz Sofije, da bih se na vreme pojavio na početku maratona  :cryy:

Sudeći po vremenskim prilikama, rekao bih da je odlično, možda čak i pretoplo...

Ko je otišao? Utisci?