Jump to content

Featured Replies

Posted

Ima li netko mlađi ko bi htio do Rima autostopom?  :) Planiram ići na ljeto sredinom 7. ili u 8. mjesecu

Pošto volim Rim htio bi ostati tamo duže vrijeme, pa mi na pamet pada CS ili nešto slično

Idealno bi bilo naći posao preko interneta u hotelu/hostelu u Rimu samo za smještaj i hranu pa ostati 2 tjedna ili duže

Krećem sa jako malim budžetom od oko jedva 200 E mada mogu reći da sam prolazio i gore sa manje, a Rim je preko puta  ;D

Nema veze ako vam planovi nisu točno takvi, ako idete autostopom, idete na CS varijantu i datumi se podudaraju, javite se pa ćemo vidjeti šta ćemo

Ja krećem iz Zagreba. I ne preporučam samo par dana posjete takvom gradu, mogli bi komotno izvesti barem desetak dana

Pozdrav, javite se ako imate neki sličan plan  :)

Ja sam imala slicnu ideju za Rim,ali i za neke gradove u Francuskoj.  :spot: 

Cs je dobar izbor ja sam tako nasla super ljude kad sam putovala po Evropi,doduse interrailom.  :)

Ne znam samo koliko je autostop siguran,ja bih pre isla vozom.  :kamp:

• Author

Pa naravno da bi bilo najbolje tako, ali 40-50 eura u jednom smjeru, 100 eura tamo i natrag..previše.  :( Ali nikad ne znaš šta će i kako ispasti i biti isplanirano, neću biti isključiv i reći da idem sigurno autostopom. Znam samo da do Rima neću u avion jer mi se to baš nikako ne bi uklopilo u budžet  ;D

Interrail je jako dobar za veće ture Europom.  :)

• 1 month later...

a sto da ne? ajmo u septembru negde, jer imam neki plan da idem u kijev u avgustu, a jul su mi prijemni na fakultete...:D

• 3 weeks later...

Meni se ide u prvom delu avgusta il, jos bolje, u septembru, do Rima stopom. Je l se neko odavde organizovao oko toga?

Znam samo da do Rima neću u avion jer mi se to baš nikako ne bi uklopilo u budžet  ;D

A shto?

Wizzair ti je 15-20 evra u jednom pravcu Beograd-Rim...