Jump to content

Featured Replies

Posted

Coveku je dojadio ucmali svakodnevni zivot i otisnuo se na daleke pute... I sada tako putuje i putuje po svetu i na svim tim raznovrsnim i neobicnim mestima uvek ostaje dosledan sebi tako sto igra neki svoj... ples  :) Totalno simpatican lik, a i puno je proputovao, obavezno pogledajte video  :fool:

http://www.wherethehellismatt.com/

Lucky one!

Kako bih ja voleo da uradim tako ne?to za svoj ?ivot, jer sve ?to je isto prestaje da uzbuđuje a promene su apsolutna veličina jer jedino one ne prestaju da uzbuđuju, a bez uzbuđenja i lepote nema celovitog ?ivota. Kao ?to jednom starom Grku pi?e na grobu: ''?ivot mi je trajao 56 godina a pro?iveo sam samo 12.'' A gde je ?ivot ekspresivniji nego na put... Nego, da ukrotim ovu ruku koja ne bi pero da ispusti!?

:king:

Kako bih ja voleo da uradim tako ne?to za svoj ?ivot, jer sve ?to je isto prestaje da uzbuđuje a promene su apsolutna veličina jer jedino one ne prestaju da uzbuđuju, a bez uzbuđenja i lepote nema celovitog ?ivota.

Ej, ovo si bas lepo rekao!  :azn:

• 1 year later...
  • 2 months later...
  • 3 years later...

Evo lika koji je radio nešto slično, u opisu ispod videa ima linkova na objašnjenja i priču:

Hvala ljudi za ovako divne i inspirativne linkove  :spot: Kratki i slikoviti prikazi prostora i ljudi, imaginarno putovanje u svega par minuta, taman da me mine želja  :) Evo još jednog takvog poduhvata  clap.gif' alt=':clap:'>

Malo nebeskog putovanja planetom ;) Da citiram jednog komentatora "If you are not moved by the beauty and splendor of this video of our planet--along with some great music---please pick up your phone and call a mortician. You're dead and have failed to notice."  :spot:

• 4 weeks later...