Jump to content

Featured Replies

Posted

na klimavim nogama.Fudbalski sam fan,posebno volim gradske derbije.29/04 se igra onaj u Sofiji izmedju Levski vs CSKA,za koji kazu da ima strast.Bio je plan da se ode na par dana da fudbal obogati turizam ali je to moralo da otpadne.Ostalo je jedino da eventalno ode na dan zasto su potrebno saputnici bas jake volje.Ovde sam u veri da cu takve bas naci,oni koji bi mogli dati novi zamajac ideji.....

I ja volim fudbal, ali nikad mi nije ovo palo na pamet, mada nije losa ideja, zainteresovao si me. Cak imam i onu Srbijafleksipas kartu jer sam planirao da se zezam po Srbiji ovih dana, tako da sam miran sa nasim kondukterima, a s Bugarima cemo lako posle granice. Samo mi reci plan puta, kad je derbi, koliko je ulaznica? Ne znam kakvo je stanje sa relacijom od Nisa do Dimitrovgrada, vidim da onaj jutarnji voz ne saobraca, ali za vecernji pise da ide normalno. Takodje pise da iz Sofije jutarnji ne ide, vec samo vecernji. To pise na sajtu nasih zeleznica kad se pogleda red voznje, na bugarskim ne mogu da se snadjem. Bilo bi fino da uklopimo sve pa da odemo na dan

• Author

Kad sam rekao da razmisljam o dnevnoj varjanti ili mozda jedno nocenje imao sam u vidu prevoz mojim kolima.Ajmo ovako,posalji mi svoj broj telefona na PP.Da vidimo mozemo li da priblizmo stavove,pozdrav....

Uf, pa nemam pojma, ja lose stojim sa parama, pa mi je svercovanje u vozu u Bugarskoj najbezbolnija varijanta. Stvarno ne bih imao pare ako bismo isli nas dvojica ili trojica. Ali ako bi islo nas cetvoro, tad bih se skrpio. Uglavnom, praticu temu ovih dana, mozda bude jos zainteresovanih pa uskocim i ja.

• Author

Naravno Mladjo,svako trazi najbolji deal po sebe.Ako nista mozda se iz ove price oformi udruzenja ljubitelja gradskih derbija  :D

Eto recimo 11 maja se igra onaj u Budimpesti,Ferencvaros-Ujpest.....

А улазница за утакмицу? Неких 2500 би могло да се одвоји, до 3300... полазак из Београда?

• Author

Relja,karte su vidim od 5 do 15 leva,jedan lev je ugrubo oko 56 dinara.Da,ja sam iz Beograda odakle bih i posao.Vagam razne opcije,moguca je last minute kombinacija.Bicemo ovde na ovom topic-u,verujem da ce petak dati bas jasnu situaciju.Pozdrav