Jump to content

Featured Replies

Posted

idem 1 juna za lubljanu tj za ormus i zagorje ob savi u sloveniju e iz bg ima do zidanog mosta pa se preseda i do pratersko pa za zagorje wizzair ne leti za ljubljanu iz bg sam jat  bus neznam ko vozi bus mi zadnja opcija ili bolje do zg vozom pa do ormusa bus ili  neka bolja kommbinacija pozdrav svima

• 8 months later...

Imaš Ljubljana Specijal vozom iz Beograda 25 evra ti je karta ali mislim da je samo u jednom pravcu nisam siguran.. A odatle hvataj tamo neki voz ili bus za to mesto odakle ideš..

Pa avionom ti se sigurno ne isplati do Ljubljane.. Kratka je destinacija a i koliko vidim JAT-ove karte su bože sačuvaj... 300 evra povratna... Ili taj voz i to da se raspitaš da li ima i povratna pošto na sajtu Železnica Srbije veruj mi ne piše ti više od pola informacija... A za autobus to već verujem da imaš milion opcija ali ti garantujem da je skuplje od voza sigurno...  :maddd:

Da 25 je u jednom pravcu! Ali nemoguce da nema nista povoljnije???

25 EUR je Specijal karta u jednom pravcu i to samo prvih 6 karata po vozu. Kad se tih 6 karata rasprodaju cena je 44,9 EUR u jednom smeru, a povratna 74,5 EUR.

P.S. Sad videh da je čovek je pisao za prvi jun prošle godine...iz kog ste naftalina izvadili ovo  :)

idem 1 juna za lubljanu tj za ormus i zagorje ob savi u sloveniju e iz bg ima do zidanog mosta pa se preseda i do pratersko pa za zagorje wizzair ne leti za ljubljanu iz bg sam jat  bus neznam ko vozi bus mi zadnja opcija ili bolje do zg vozom pa do ormusa bus ili  neka bolja kommbinacija pozdrav svima

NIKAD nećeš doći u Ormuš.jer to ne postoji u Sloveniji!! Valjda misliš na Ormož???? pogledaj dobro,ha,ha

NIKAD nećeš doći u Ormuš.jer to ne postoji u Sloveniji!! Valjda misliš na Ormož???? pogledaj dobro,ha,ha

kako ovako polupismeni negde uopšte idu??))))) ovaj jedva piše))) brale izgubićeš se ti tamo,povedi vodiča!!

• 2 weeks later...

Karta za Ljubljanu iz Beograda, Lastina, 1000 din. Karta je povratna, iskoriscena do Beograda, vazi do 26. 01. 2013.